Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1089 skatījumi

kāds kapitāls rupjos apmēros būtu jāiegulda online domino spēlei ?

Spēles un izklaide » Cits

paši spēļu izstrādāti savas cenas nesauc, bet tikai prasa no manis, cik es vēlos iegūldīt. Bet tā kā man pašam nav nekādas saprašanas, es pat iedomāties nevaru cik tas varētu būt. ja es maksāju spēļu izstrādātājiem par tās izveidi un iespējams par kaut kādu serveri būtu jāmaksā utt. kādi varētu būt izdevumi lielos apmēros ? spēle nebūtu nekāda "grand", bet domino spēle, ar mūsdienu pokera spēļu interfeisu.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas ir dārgs prieks, cenas sākot no 1000,- LVL un uz augšu par spēles izstrādi + servera izmaksas, jo vairāk lietotāju, jo lielāks trafiks, jo lielāks trafiks, jo dārgākas izmaksas, populāru web lapu uzturēšanas izmaksas ir mērāmas tūkstošos latu mēnesī.

pirms 12 gadiem  

Unknown Man, pirms 12 gadiem :

Njā, ir dažādi... Cena var būt arī zem 1000 Ls, ja vēlas netik nopietni.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Nu, neatradīsiet jūs nevienu muļķi, kas spēli taisīs par mazāku summu kā 1000,- LVL, visticamāk tas maksās pat virs 1000,- LVL. Programmētājiem amatierim studentiem zināšanu būs par maz, lai tādu spēli uztaisītu, bet profesionāls programmētājs neveltīs mēnesi no sava laika par naudiņu, kas ir mazāka par viņa mēneša atalgojumu, un vidējā spēļu programmētāju alga Latvijā arī ir šie 1000,- LVL.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Unknown Man

+2218

 
Tas atkarīgs no kvalitātes prasībām un pie kā pasūti. Pats nodarbojos ar web lapu izstrādi un varu pateikt ka tas nav viegls darbs lai izveidotu labu online spēli. Cenu precīzi es nevaru nosaukt, jo nezinu ko tu vēlies. Aptuveni tā - cik daudz ieguldīsi naudu tāda arī spele būs. Es varu tikai minēt cenu kategoriju: 50 Ls - 1000 Ls vai vairāk.

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

nez vai ar štuku tiktu galā, manšķiet ka tas izmaksā no 1000 - ? , jo spēli izveidot, tas nav ne tuvu web.

Unknown Man, pirms 12 gadiem :

Tas gan ir tuvu web, jo tas ir online spēle un balstās uz web principiem un programmēšanu (atkarībā uz kādas programmēšanas bāzes taisa), mēs taču nerunājam par jaudīgām videokartes un proča prasīgām uz HDD bāzētām standarta datorspēlēm.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.