Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris Lange

+204

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1059 skatījumi

Kā tiek gatavotas ķīniešu saldskābās mērces!!!

Spēles un izklaide » Cits

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pamatā tomātu pasta atšķaidīta ar ūdeni, kartupeļu ciete, dažādas garšvielas, krāsviela, ar ko mans bračka krāso zvejas pludiņus, jo krāsa ļoti noturīga un nenāk nost, E pulverītis baltā krāsā, kas neļauj pastai bojāties, cukurs, sāls, ananāsu gabaliņi(10 gadus strādāju attiecīgā uzņēmumā, kur to visu taisīja, tā kā pēc redzēt', tomātu mērci neēdu).

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Par tavu reakciju pēc redzētā piekrītu. Labi, ka nav iespēja cilvēkam strādāt visu pārtikas produktu ražotavās, citādi vispār neko ēst nevarētu.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 12 gadiem :

Vai Uldi, tev vajadzētu redzēt kā taisa desas:( manu bērnu bioloģiskais donors padomju laikā strādāja gaļas kombinātā. No rīta atnākot uz darbu, ja garstāvoklos ir, tad no maļamās mašinas izdzenā žurkas un tad sledz mašīnu iekšā, ja nav, tad ierubī ar visām žurkām. gaļa nokrīt zeme, tur pat paceļ no zemes un tādu pašu iemet maļājamā.

Māris Lange, pirms 12 gadiem :

jā,bet skaidrības -nekādas,kā tādu pagatavot,,,,,jo viņu ēdiens (pašlaik esmu ASV) man garšo vienalga,lai gan apmēram zinu,kā tiek gatavota arī pārējā pārtika....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
no saldiem un skābiem ķīniešiem.

tiešām googlē un jūtūbē ir tik grūti ierakstīt dažus vārdus?

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.