Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1170 skatījumi

Gribu rīkot neaizmirstamu dzimšanas dienas ballīti.

Spēles un izklaide » Cits

Čau. Tātad gribu rīkot neaizmirstamu dzimšanas dienas ballīti. Ir viens mīnuss, tas ir novembra vidū. Ja tev ir kādi ierosinājumi tēmas izvēlē, dekorācijās, spēlēs vai vēl kas cits, raksti uz seglina.ks@gmail.com

P.S. 13-14 gadi

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Lai varētu kaut ko ieteikt ir jāzina vismaz aptuvenais pasākuma budžets, 13-14 gadīgiem pusaudžiem ballītes rīko mammas un tēti, tā ka viss ir lielā mērā atkarīgs no Jūsu vecāku rocības un iespējām un vēlmes jūsu idejas realizēt dzīvē. Visas pasākumu vietas maksā naudu, grluži tāpat kā tematiskajām ballītēm ar pārģērbšanos, ja šāda pārģērbšanās ir saistīta ar tērpu iegādi, tad izdomājot kaut ko ļoti eksotisku, piemēram, visi pārģērbojas par indiāņiem, puse no viesiem neatnāks, jo indiāņu kostīms katram skapī neglabājas.... Parasti jau ballītes jautrību un noskaņu nosaka ballītes viesi nevis vide, kurā tā atrodas vai tēma, kuru ballītes organizētājs ir izvēlējies...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Laba ideja (man šķiet) ir Olimpiskajā centrā iespēja noīrēt zāli, kur dažādas sportiskas aktivitātes var rīkot.. piemēram no augstuma lēkt uz batutiem.. būs skaisti foto mirkļi.. tapat var paskatīties kur ir tās sienas, kur klintīs kāpt.
pašai man liekas ka Psaiho būtu riktīgi jautri. Bet tas tā - gaumes lieta.
Tāpat, dažādas tematiskās ballītes! :)

Boulings un tādas lietas, kur ekstra vel ir sveši cilvēki, nav dikti jaukas.. pie tam.. uzsākt to ar kādu welcom drinku - lai cilvēki uzreiz atveras! :)

pirms 9 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

13-14 gadus veciem bērniem welcome drink? Hmmm!

Tatjana KaIibina, pirms 9 gadiem :

Vecums jau nebija norādīts!

Tatjana KaIibina, pirms 9 gadiem :

Ups.. nepamanīju :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.