Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
http://spinninghoop.com/hula-hoop-exercises/calories.htm
200 calories if you work out for 30 minutes

http://www.ehow.com/how-does_5241113_many-calories-hula-hooping-burn_.html
A weighted hoop burns approximately 400 calories every 30 minutes, according to Spinning Hoop, a hooping enthusiasts' blog.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Parastais riņķis, salīdzinājumā ar masāžas riņķi ir kā vējiņš gar sāniem. :) Bet savs spēks, protams, vajadzīgs, lai to noturētu, jo tas ir šaurāks un praktiski bez svara.
Ar masāžas riņķi skaitās, ka pie tādas palielas intensitātes aktīvi griežot 10 minūtēs 100 kcal arī nodedzina. Intensitāti var palielināt, izņemot ārā posmus (kā kuram riņķim - citam var tikai vienu, bet labākajiem - pat divus) un tad, lai arī riņķis paliek vieglāks, ar šaurāku diametru to ir jau grūtāk noturēt un prese ir pamatīgi jāsasprindzina, lai tas griežot nenokristu.
Ja vēl kādi jautājumi par riņķošanu un kā izvēlēties labāko riņķi, welcome! :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nu nezinu cik kalorijas patērē, bet vienu gan varu pateikt - Ja Tu griez to riņķi 20 minūtes tas ir tāpat kā 3 stundas fitnesā. :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

gints šelders

+8262

 
Tev tiktiešām tas ir svarīgi?Kam tu to dari ?Sev vai kalorijām?Ja pati jutīsies labi tad arī rezultāts būs.Un intresanti ko tu darīsi ja pēkšņi ar draudzēnēm apēstā kūka izrādīsies vājprātā pilna ar kalorijām?Sestdienā rinķi griezīsi no rīta līdz vakaram?Da jebkā sportojot sajūti to ka paliek labāk un ja tas aizķers tad būs pa skaisto:)Lai veicās:)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.