Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2225 skatījumi

Ko jus domajat par AB tronic(preses josta,elektroniska,itka trenejot presi neko nedarot) kuru baigi reklame pa TV topshop reklamas...

Sports » Cits

Ir pieejams ari interneta(var izversties vairak neka topshopa(variantu)).
Tikai vai ir kada jega no vina ?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Trenētu vēdera presi nevar iegūt neko nedarot, guļot dīvānā, graužot čipsus, dzerot aliņu ar kaut kādu Abtronic jostu ap vēderu, tāpat kā neviens nemaksā naudu par nestrādāšanu! Tas ir tikai reklāmas triks, kuru ir veicinājusi TV un šīs jostas ražotāji, kuri ir samaksājuši fitnesa treneriem un sportistiem, kas gadu desmitiem diendienā svīst sporta zālē smagi trenējoties un ir ieguvuši atlētiskus augumus un skaistas vēdera preses, kuri arī reklamē šo produktu.

Vēdera prese ir jebkuram cilvēkam, tikai tā ir paslēpusies zem tauku kārtas un nav redzama. Lai to attīstītu nekā labāka par vēdera preses vingrinājumiem nav izdomāts. Atgulieties uz muguras un katru rītu izdariet 5 setus 20 reizes pieceļoties sēdus ar rokām aiz galvas ar pāris minūšu intervālu, dzeriet daudz ūdens, pasekojiet tam, ko ēdat un vēdera prese parādīsies un būs redzama.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

man vienam paziņam bija, apakšā jāsmērē kaut kāds krēms, kas nāk līdz, un , kad tad smērs beidzās un lika tāpat to jostu, viņam sita ar elektrību, viņš nabags nezināja, kam pāŗdot, neviens tā arī to mēslu pa puscenu no viņa nenopirka:D

pirms 14 gadiem  

Voo Doo, pirms 14 gadiem :

Var smērēt parastu lubrikantu

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Diez vai tam ir kāda praktiska jēga, iespējams, ka tikai placebo efekts. Neticu tiem murgiem ko viņu izplatītāji sola. Tā elektronika pati par sevi ir smieklīgi lēta, tikai to grib iesmērēt par brangu naudu.

pirms 14 gadiem  

Voo Doo, pirms 14 gadiem :

Ebay'ā var dabūt pa 2.50Ls tādu pašu kā te tirgo pa 50Ls

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Haha, kā ķer aitas TvShops!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.