Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1469 skatījumi

Svaru celshana,muskulu audzeshana

Sports » Cits

Kaa buutu labaak,celt smagaaku un mazaak reizes,vai vieglaaku un vairaak reizes (Palielinat muskuljus)

Cik sapratu,tad vieglaaku un vairaak reizes - dod vairak izturibu,speeku

Smagaku un mazaak reizes palielina muskuljus ?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Spēku dod muskuļi - abos veidos tie aug un arī spēks palielinās. Bet muskuļu masu audzē tieši eksplozīvā spēka treniņi. Tas ir lielāku masu un mazāk reižu. Un mazāk reižu nevajag pārprast, daudzi to putro. Ar to jāsaprot maksimālais skaits ko spēj. Un to regulē ar smagāku ceļamo. Tikai sākumā nevajag uzreiz uz maksimālo smagumu iziet, pamazām jāpieradina gan muskuļi, gan dzīslas un pat kauli. Un neaizmirst par muguru, to var ātri sabeigt. Tā kā pirmos mēnešus tavi treniņi būs bez augšuptiecošas līknes, bet visa apkārtējā nostiprināšanas. Vēlāk var celt likmes uz lielāku svaru un pakāpeniski samazināt maksimālo veicamo reižu skaitu. Un ieteicams to darīt drīzāk pareizi, nekā spēcīgi, vērot spoguļos, vai process ir pareizs, un vai sveši muskuļi nepiepalīdz pa kluso.

pirms 13 gadiem  

Dāvids Dobenbergs, pirms 13 gadiem :

Paldies,njemshu veeraa,bet trennejos jau ka pusotru meenesi,celju 50 - 60 maarcinjas,trenneju visus muskuljus,biju iedomajies,ka vajadzetu paariet uz smagaakiem,un mazak reizeem

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tad tev daļa gatavošanās jau izpildīta. Vislabāk jau, protams, noteikt, kādā treniņu attīstības punktā tu esi, var tikai treneris/instruktors uz vietas tevi konsultējot. Arī tieši tev piemērotāko programmu sastādīt, ieteikt kaut reizi nedēļā konsultējot, vai koriģējot pašā procesā vislabāk var treneris.

Dāvids Dobenbergs, pirms 13 gadiem :

Jaa tas gan,bet man maajaas ir neliela zaale,taapeec,negribu atsevishki maksaat par konsultacijaam,bet shodien pameeginaaju,uzliku 90 maarcinjas un ceelu nevis 20 bet 15,sho to pa 10,nejutu lielu nogurumu un saapes,bet muskuljus jutu,un sapratu,ka shitadaa veidaa bus efektivaks iznaakums,jau pec shodienas trenninja to jutu.

Veel pirms trenina izdzeeru olu,vai tas ir labi ?

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Ola gan lēni gremojas, pie tam satur ļoti daudz slikto holesterolu, bet muskuļu audzēšanai labi der. http://www.fitflex.com/eggfacts.html

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.