Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2059 skatījumi

video

Sports » Cits

man ir tāda problema ka es nevaru uztaisit video maku visu caur movie maker bet tur nevar nonemt skaņu un ielikt muziku un vissadus tadus efectus varetu jau caur sony vegas pro bet problema kur lai noakača un kka ta man bija ''Sony vegas pro 9.0 "" Bet es biju apņemis kkad trial versiju un viņa jau ir beigusies
Ceru ak sapratat. Ja varat palidzet bušu ļoti pateicīgs(iemesls kadēļ jataisa video skeitparka safilmejam daudz ko un gribas kko uzmeistarot...)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
se tev sony vegas pro 10 versija un nebuus tev triala versija bet muuzziigaa !! tikai iespejams naksies registreeties
http://dht-tracker.org/forum/viewtopic.php?t=81954

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Iekš Movie Maker ieliec vispirms to video pie Audio Music,ja vēlies dabūt nost skaņu,tad ar labo peles taustiņu un Mute.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ruta Zala

0

 
Vai var kads pateikt kurs mak nonemt blakus skanas muzikai vai video.?Ludzu.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
http://thepiratebay.org/torrent/5281901/Cyberlink_PowerDirector_v8_Ultra_Edition_%5BFULL%5D__Games4theworld_ , tur kaut kur pameklē bibliotēkas. http://www.google.lv/search?q=Cyberlink+PowerDirector+extras&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:lv:official&client=firefox-a Jābūt. Vairāk piemērota par Sony vegas. Ir jaunāka, 9. versija, bet tur bibliotēkas tikai on-line. Vispār, gaumes lieta. Vienīgais, neņem Pinnacle.

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

kas kam nepatīk? neskaidrības un jautājumus atstājiet komentāros.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mehs

+4218

 
Uz Movie Maker var skaņu ne tikai pielikt vai noņemt skaņu, bet regulēt video skaņas un audio skaņas stiprumu katram kanālam atsevišķi. Vēl ir pakāpeniskais skaņas pieaugums un pakāpeniskā skaņas noņemšana. Mīnus ir tāds, ka klips ir jāsadala tik sīkākās daļās, cik vajag dažādus skaņas stiprumus, jo var mainīt skaņu visam fragmentam. Rekur ir montēts uz Movie Maker http://www.youtube.com/watch?v=Db9oAO64kRI .

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.