Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mazais

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 740 skatījumi

svaru zāle.

Sports » Cits

no cik gadiem drīkst apmeklēt svaru zāli? man ir 12 un drīz 13. Gribu iegūt nedaudz muskuļotu ķermeni, jo pašlaik ir 3 mazas riepiņas. Lūdzu normālas atbildes, nevis uzbraucienus. Paldies.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+9765

 
vari jau tagad apmeklēt,tikai iesaku par cik tu vēl audz un veidojies,nedaudz konsultēties ar kādu instruktoru kurš strādā svaru zālē,jo saproti,ja tu nemākuliigi trenēsi muskuļus ,tad iegūsi nevis skaistus kvadrātiņus uz vēdera,bet tev viņi var izveidoties neproporcionāli,vienā ķermeņa daļā augstāk otrā zemāk,tici man to labot ir grūti un neizskatās labi, un tikai nevajag rakstiit nekad tādu frāzi-normālas atbildes nevis uzbraucienus,- vakar arii viens 14gadiigais beigās bija pierakstiijis-atbild tikai tie kam ir ko teikt nevis vienkārši uzdirst kautko,- saproti tas noziimē ka tu jau iepriekš skaidri pasaki lai tie kuri konkrēti neko nevar pateikt lai tur mutes,nepieklājiigi traki,un neviens nekādas atbildes tādiem mutes brūķētājiem dot negrib :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Xfitness.eu

+811

 
"Kvadrātiņu" izvietojums ir tikai un vienīgi atkarīgs no tavas ģenētikas. Arī tagad tev ir tie kvadrātiņi vienkārši, iespējams, ne tik attīstīti un pārklāti ar tām pāris riepiņām. Tav iesaku vienkārši sākt sportot, darīt jebko fiziski aktīvu. Ja iesi uz trenažieru zāli, iesaku atlikt smagos vingrojumus , kā pietupienus ar stieni, uz pāris gadiem. Droši uzrunā sportiskos čaļus un prasi padomus, pamatā visiem cilvēkiem ir prieks, ka pie viņiem griežas pēc padoma un labprāt palīdz...
Un protams sāc interesēties par veselīgu uzturu, pankūkas, čipsi un kola nav labākie muskuļu audzētāji, it īpaši ja tavā vecumā ir jau problēmas ar aptaukošanos.

lai veicas!
www.xfitness.eu

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vitalijs Reuka

+392

 
Sāc jau tagad jo agrāk jo labāk attīstīt stāju pirms esi īsts vecis.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.