Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kris Ship

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 844 skatījumi

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Noviks

+110

 
LoL vecīt jāiet uz svaru zāli, stienis jāgrūž un hanteles jācilā! Programmas ir daudz pieejamas arī internetā!(piem. bodybuilding.com) Arī ir iespējams aiziet pie trenera un sastādīt individuālo programmu tikai sev (protams, tas pakalpojums kko maksā). Pirmkārt atrodi sev apkārtnē tuvāko vai izdevīgāko trenažieru zāli, otrkārt kaltvai paņem vnk programmu no interneta, treškārt ēd labu ,olbaltumvielām bagātu pārtiku, un ja gribi palielināt muskuļmasu ,iegādājies geineri vai ko citu (tikai nekādus metānus, trinabolus u.c mēslus) Laika gaitā Tu pats iepazīsies ar bodybuildingu un sava ķermeņa vispārēju attīstību, panākumi neizpaliks! Bet galvenais rodi motivāciju sasniegt savus mērķus, neatstāj visu pusratā. Un labāk nedomā vairāk par muskuļiem, bet gan par savu ķermeņa spēku, izturību un spējām, ko vari izdarīt ar sava ķermeņa palīdzību. Veiksmi!

pirms 10 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Piemetināšu, ka masas uzdzīšanai jātrenējas eksplozīvi. Tas ir mazu skaitu līdz muskuļa nespējai. Citiem vārdiem - izvēlies tik lielu svaru, ka vari pacelt tikai reizes 3-5, atkārto ar pāris minūšu pauzi reizes trīs. Sākumā (trīs līdz seši mēneši) gan uzmanīgi, ja dzīslas un locītavas netura, ņem mazāku svaru - kādām 8-10 reizēm. Protams, iesildīšanās pirms un izstaipīšanās pēc. Un programma lai nodarbina visas galvenās muskuļu grupas. Vienus muskuļus nodarbini ne vairāk kā trīs reizes nedēļā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.