Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Anna Volksone

+48

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 725 skatījumi

Jāmaksā par katru atsevišķi vai kopā par visu?

Sports » Cits

Sportdirect gribu pasūtīt apģērbu jāmaksā par piegādi katrai precei vai visām viena piegādes maksa?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aigars Hauberts

+975

 
Vienu preci nav izdevīgi pirkt, ja tu sūti daudz preces, piemēram, apavus, džinsus u.t.t.Nē nav jamaksā par katru preci,pērc cik gribi.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kilgors Trauts

+1467

 
piegādi aprēķinās tad kad būsi sakomplektējusi visu ko gribi pirkt. Jo lielāka pirkuma summa jo lētāka piegāde. Reizēm vispār bez maksas.
visām precēm nav vienāda piegādes maksa. Mazas un vieglas maksās lētāk un otrādi.

pirms 9 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Hmm... Par kādām summām ir jāpērkas, lai būtu bezmaksas piegāde? Aizpagaišgad iepirkos vairāk kā par 100 Ls un piegāde vienalga bija kaut kādi 12 Ls, ja nekļūdos. Vienīgi bonusā dabūju milzīgu krūzi. :D Es nezinu, varbūt kaut kas ir mainījies, bet tāda ir mana pieredze.

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Bet jautājuma autorei: nē, par katru preci atsevišķi, protams, jāmaksā nav. Piegādes izmaksas tiek aprēķinātas par visu pirkuma grozu kopumā.

Kilgors Trauts, pirms 9 gadiem :

Pagājušā gada rudenī pasūtījumu ap 130 eur atsūtīja bez maksas. Nākošo pēc dažiem mēnešiem par ~80 eur bija jau kautkas jāmaksā (kādi 5 eur, šķiet). Domāju ka viss atkarīgs no sūtīto preču daudzuma un cenas. Ja pērc dārgas un vieglas mantas, tad sūtīšana sanāk lētāka nekā smagas akcijas preces. Bet tās ir manas fantāzijas - 100% nezinu.
Tāpat par to krūzi - neesmu pārliecināts, ka tā ir bez maksas. Es tādu atķeksēju, bet beigās izrādās ka 1 eur par to tomēr novilkts. :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.