Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Līga Ozoliņa

+563

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2443 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vodka lielos daudzumos, vot kas kaitee...☺☺

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
viss kas paliek pāri no tā,ko organisms ir pārstrādājis un tas ko organisms nav paņēmis ari sārmi,skābes,sāļi un daļa no tā kas organismā paliek pāri no tā ko organisms uzņem.Ja lieto normāli ūdeni,tad apmēram 1,5 litri diennaktī(nieres regulē skābes un sārma balansu organismā)tas tiek pārvērsts urīnā un izvadīts,ja šķidruma ir par maz,vai nekvalitatīvs nieres var izmantot ari organisma šķidrumu un tas noteikti nav tas labākais risinājums.karstā laikā daļa ūdens izdalās sviedru veidā samazinot šķidruma daudzumu organismā tapēc karstā laikā vajaga vairāk lietot ūdeni vai šķidrumu kas kavē svīšanu.tā kā daļu ūdens organisms izmanto uzņemto vielu pārstrādei,tad diennaktī vajag no 2-3 litri ūdens(kafija,alkohols,stipri skābs,sāļš ,utt nevar uzskatīt par ūdeni)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mika

+913

 
Nieres jau vairāk ir kā filtrs. Bojā citas slimības,paaugstināts asinsspiediens, kādi medikamenti, kam ir tāda ietekme uz nierēm. Noteikti arī kāda no tām visām ķīmijām, kas ir produktos. Saprotu arī, ka sāļi produkti lielos daudzumos nierēm nepatīk.Vieglāk ,man šķiet, ir pateikt, kas bojā aknas kā kas bojā nieres.

pirms 14 gadiem  

Mika, pirms 14 gadiem :

Vēl nierēm noteikti nepatīk nepietiekami uzņemts šķidrums.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
alkohols

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.