Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 116

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 32392 skatījumi

Kā tikt vaļā no aukstumpumpām???

Veselība » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (116)

 
1 2 3 4 5 6 7 8 »
Labākā atbilde
  • 7

    balsis

Vis lētākais un efektīvākais ir ausu sērs. Tīrot ausis ar vateskociņu uzsmērē to tieši uz aukstumpumpas, jau cēc dienas aukstumpumpa stipri mazāka. Ja jau maziņai uzsmērē tad ārti arī pazūd .

pirms 14 gadiem  

Diana Freimane, pirms 14 gadiem :

Ari es nezinu labaku lidzekli pret aukstumpumpam ka ausu seru.Visefektivakais lidzeklis,turklat bez maksas.

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Jaunībā spēlēju pūtēju orķestrī. Aukstuma pumpa "misiņgrauzējam" ir traģēdija, jo paspēlēt nevar. Diriģents, toreiz vēl pirmskara mūziķis, ieteica - tikko jūt, ka sāk niezēt, sūrstēt - negaidīt, bet momentā sarīvēt ar petroleju. Nezinu, kā tagad ar petroleju - toreiz jau tā bija ikdienišķa lieta. Palīdzēja par visiem 100%. Vēlākos gados skolotājs un muzikālais audzinātājs Ermanbriks #Alda Ermanbrika tēvs# ieteica pašos pirmsākumos ierīvēt ar odekolonu. Aldim palīdzēja, bet es cieši turējos pie tās pašas petrolejas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Ilze Kosīte

+100

 
Pilnīgi piekrītu par zobupastu. To parasti lieku uz nakti, bet pa dienu lietoju Campeed plāksterus pret aukstumpumpām. Efekts garantēts!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Чтобы избавится от "простуды", это в народе ее так называют, а на самом деле это герпес, герпес неизлечим, есть практически у каждого 3-го человека, он передается на генном уровне от родителей, и через поцелуи тоже, так что герпес можно только заглушить, а это надо укрепить свой иммунитет! Кстати советую одно лекарство, о котором мало кто знает из врачей даже- Po' d ' arco ! Напишите в гугле и вы офигеете! ;) :))

pirms 14 gadiem  

Vladislav Barkovskij, pirms 14 gadiem :

Ой,извиняюсь, поправлюсь Pau ' d ' Arco !

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aukstumpumpas pašas par sevi rodas no Herpes vīrusa, no tām ir daudz un dažādi atbrīvošanās veidi- Acic smērīte aptiekās, higiēniskā lūpukrāsa arī palīdz, ja to uzsmērē tiko jūtot pirmās pazīmes, vēl viena tautas metode ir tad kad uz šķīvīša sadedzina papīru parādās tādi kā brūni lipīgi pleķīši, tos paberzējot var sajust tādu kā smērīti, to var likt virsū, visu laiku jābūt tīrīgam ap aukstumpumpu, jo ja apkārt būs saberzts un netīrs, tad tā izplatīsies, ceru, ka noderēs :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Valdis Līcis

+879

 
Var ļaut lūpām izkalst un galvenais neaiztikt... Tad pēc tam kad pumpa ir pārsprāgusi un sāk dzīt, tad vajag sakopt - mitrināt un pa nakti galvenais ļaut elpot - nelaizīt lūpas nemitīgi un neskūpstīties laukā vai vējā. Vot risinājums, kas man strādā ļoti labi. Esmu alerģisks un ja man šitāda lieta palīdz - tad lielākajai daļai arī būtu jābūt ok... Protams, tas ir ilgāks process un nepatīkamāks, bet velnišķīgi efektīvs, ja ievēro visus nosacījumus...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Labi palīdz arī ja uzliek zobu pastu, uz aukstumpumpas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Esmu par relatīvi dabīgu risinājumu - propolisu spirtā. Labi palīdz + ir salīdzinoši dabīgs un bez liekas (kaitīgās) ķīmijas...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vislētāk aptiekā iegadāties Acic 5% krēmu. Pati lietoju jau vairākus gadus, kā tikko jūti, ka parādās, vai jau nokavēji un ir parādījusies, uzsmērē, pēc pāris stundām pazūd kā nebijusi. Labi, lēti, galvenais, ātri, efektīvi un pārbaudīti :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

....iii

+20

 
Profilaksei izdzert Herpalan kursu(Olainfarm ražojums, uz receptēm gan). Pati, kad jūtu, ka lūpas sāk kņudēt, iedzeru vienu talbleti. Pagaidām darbojas, man, kurai aukstumpumpas bija labākās draudzenes. :)

pirms 14 gadiem  

Arnis Vosek@lns, pirms 14 gadiem :

Man arī vislabāk palīdz tieši Herpelan tabletes. Laicīgi iedzerot tās , aukstumpumpa tā arī nemaz nepaspēj izveidoties.

500

1 2 3 4 5 6 7 8 »

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.