Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis

+933

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1942 skatījumi

Kādam ir atsauksmes par "Bonuss kluba" Pareiza uztura skolu un tās piedāvāto Ekspress Walness testu? Tie ir dietologi jeb v-nk. sludinātāji?

Veselība » Cits

1. Pāris dienas atpakaļ pie Centrālās stacijas, Rīgā daži cilvēki it kā jauna projekta "Pareiza uztura skola" ietvaros piedāvāja veikt Ekspress Walness testu (Ķermeņa kompozīcijas analīze), Pats centrs ("Bonuss centrs") atrodas Sadovņikova ielā 39, 3. st.. Tika piedāvāts dažas sekundes paturēt abās rokās kādu elektronisku ierīci, kas it kā % nosaka tauku daudzumu organismā. Vai Jums kaut kas ir zināms par šādu metodi, un cik daudz var tādai uzticēties? Varbūt kādam ir tiešas saskarsmes pieredze ar šo klubu, tā cilvēkiem; vai starp tiem ir arī speciālisti-dietologi, jeb tas vienkārši ir veselīga uztura sludinātāju pulcinš?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Irina Luika

+10

 
Dietologu Pareiza uztura skolaas nav, bet visi uztura treneri vairaakas reizes gadaa apmeklee pasaules vadosho zinaatnieku, medikju un dietologu apmaaciibas, taadeejaadi vinju ieguutaas zinaashanas nav apstriidamas un ir patiesas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Haha, tāda pati ierīce Saintologiem ir melu detektors. Parasts ommetrs. Ķer muļķīšus.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.