Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

adolfs

+6756

 
var pamēģināt "Sudocrem", ražots Dublinā, uz punduļa vēl rakstīts: izplatītājs sia "G.Miežis Ārsts", Rīga, Mūkusalas 51, t 80009900;
vispār parasti nelietoju nekādus smāķus, bet šito man kautkā iedeva pret aukstumpumpu vai ko tml; nākošā rītā - kā nebijusi.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Saprotu , ka nav mazais bērns, varētu atturēties no kasīšanas. Bet ja vaicā par rētām, tad kādu smēru kas palīdz dziedēt rētaudus. Kādreiz bija streptocīdu ziede, es ar to parasti visas savas rētas tiku smērējis. Nu ja savādāk nevar iztikt bez kasīšanas, tad var iedzert tavegila tableti, tā noņems to niezošo efektu, tā ir pret alerģiska tabletīte!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

... Un tās droši vien ir sārtas, pat sarkanas! Tad tas norāda uz "netīrām" asinīm, kā līdzeklis ādas kopšanai ir kumelīšu novārījums un nevis uzlējums. Asins attīrīšanai var izmantot ābolu sulu ar raugu, lai vieglāk apēst drīkst pievienot cukuru :) pēc vajadzības. Un dzerot asinszāļu tēju arī attīrīsies asinis. Ārstējoties ar tējām ārstēšanās proces noritēs lēnāk, dzerot tējas tās nedaudz jāpamaina (nevajadzētu dzert vienu un to pašu ilgstoši).

pirms 13 gadiem  

Edmunds Kаlniņš, pirms 13 gadiem :

P.S. Atiecībā uz ārstiem - no savas pieredzes varu tikai teikt, ka viņi ārstē redzamās sekas, bet par cēloņiem pat dzirdēt nevēlas, jo tā var "iekņābt " savam kolēģim acī! Man arī bija problēma ar ādu, izmeklējās zāļu variantu variantus, bet nekas nelīdzēja. Daža laba ziede pat vēl saasināja stāvokli, tad arī ķēros pie dabīgajiem līdzekļiem.

Skaidrīte Jēkabsone, pirms 13 gadiem :

Un ko vajadzēt5u uz tām pinēm smērēt, jo ir šausmīgi sakasītas.???

Skaidrīte Jēkabsone, pirms 13 gadiem :

paldies par informaciju!
bet vel gribetu pajautaat ka tas vis ir jalieto,tas ir tomats kada secibaa???visu reizee vai kaukaa atseviski??

Edmunds Kаlniņš, pirms 13 gadiem :

Savu miesu es parasti šokēju ar to kas stingrāks , tā teikt triecien deva! Jūsu gadījumā: ādas kopšana ar kumelīšu novārījumu un iekšīgi ābolu sula ar raugu ( 1 tējkarote rauga izmaisam ar 1-2 karotītēm cukura, tad pievienojam ābolu sulu). Asinszāļu tēju var lietot tajā dienā kad nedzer ābolu sulu ar raugu. Iespējams ka raugu ar sulu pietiktu ar reizēm trim vai četrām. Sekojiet izmaiņām un paši sapratīsiet kas un kā!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars

-7

 

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vienīgā palīdzība varētu būt meklēt citu dermatologu.Izskatās ka līdzšinējie nav bijuši sevišķi zinoši savā jomā.Nav citu variantu.Var jau eksperimentēt,bet vai tas ir tā vērts...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
Aizraušanās ar kosmētiku varētu būt problēma.

pirms 13 gadiem  

Skaidrīte Jēkabsone, pirms 13 gadiem :

šoreiz nebūs jo tas ir vīrietis.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.