Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2331 skatījumi

plakanā pēda

Veselība » Cits

To, ka tagad izgriezušos kauliņu pie lielā kāju pirksta ķirurģiski ievelk vietā ar plāksniun saskrūvē', redzēju reklāmas bukletā. Bet kā ir ar plakano pēdu, vai ķirurģiski var kaut ko līdzēt, vai cilvēkam ar to jāsamierinās līdz mūža galam? Zinu, ka pēc trīsdesmit sāk sāpēt kājas un vēlāk pat mugura un gaita uz vecumdienām paliek briesmīga.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ķirurģiski to laikam nekā nevar labot,īsti nezinu...Bet tas arī nav vajadzīgs.Ar datoru noskenē pēdu,to formu un dienas laikā izgatavo apavu ieliktņus,praktiski jebkādiem apaviem.Tas pakalpojums,ja nemaldos gan tikai ir Rīgā pieejams.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

tur jau tā lieta, ka puisis ar pēdiņu uzskata tad sevi par vecu večuku

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nav tik traki! Cilvēkam pašam jācenšas staigāt ar taisnu muguru, nevis līkam. Plakanā pēda... Nu nezinu ir jau varbūt fiziski defekti( kas no malas nemaz nav redzami), bet..... ir arī tāds variants- man jau bērnībā iemācīja staigāt kājas nešļūkāt, un neiet kā lempim.Ar staltu stāju...
Ja paskatamies kā tagad jaunas meitenītes kedās(tas vēl nav tik traki-laiciņu atpakaļ staigāja 10cm zolēs -nesaprotamos..nu-klučos es teiktu)Staigā- tad plakanā pēda laikam tīrais sīkums:)

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Plakanā pēda nav viss sīkums, vaicāju, jo tā ir manam radiniekam. Puisim trīsdesmit gadi un sāp jau kājas, jautājums bija par radikālu palīdzību, par zolītēm es arī zinu.

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Zinu, ka fizioterapeiti iesaka katru dienu masēt kājas ar bumbu. Mēgināt nostāvēt uz nelielas bumbas u.t.t Kā arī vasarās vairāk staigāt ar plikām kājām. ZIemā var kastē sabērt oļus.Vai tas palīdzēs 30 gados - nezinu, bet mēģināt var. Ķirurģiski, man domāt, tur neko izdarīt nevar.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

trīsdesmit gados vairs nelīdz ne masāžas ne oļi, varbūt tikai vakarā noņem sāpes

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.