Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edīte Ose

-10

 
  • 7

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 4514 skatījumi

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kas par mulkibam? Kad es biju Latvija man kosmetologe izspieda visas tas pumpas, un uzlika daudz kremus un maskas prieks pumpam uz seju, un tqgad vinas vaieak nav, un es varu lietot tonalu utt, un man joprojam tas pumpas nav, kaut es 10 kaudzes ar tonalu uzliktu man tapat tas pumpas vairs nav. Sooo ;)

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
Kad man bija 18 gadi arii saakaas probleemas ar pinneem, ciiniijos pret taam ar kosmeetiku, veelaak gaaju pie dermataloga.. dzeeru visaadas antibiotikas.. biju pat uz adatu terapiju un veel viskkur... nekas no shii visa man nepaliidzeeja! Un tad es saaku intereseeties par paartiku, atmetu saldumus, chipshus.. saaku dzert daudz avota uudeni, svaigi spiestas sulas, taisiiju svaigus salaatus .. taa teikt sakaartoju uzturu.. un pumpas pazuda kaa nebijushas!! Es saku - gribi atbriivoties no pinneem, sakaarto uzturu un paaris meeneshu laikaa tiksi valjaa no pinneem uz visiem laikiem! Lai izdodaas !

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Es Tev iesaku:
1. seju mazgā divas reizes dienā (no rīta ar noskalo ar ūdeni, vakarā lieto sejas mazgāšanas želeju - var arī bērnu ziepes) ar aukstu ūdeni!!! Pārāk silts (karsts) ūdens stimulē tauku šūnas un drīz pēc tam, kad esi mazgājusi seju karstā ūdenī, izejot uz ielas, kur ir vēss vai pat auksts, sejas āda sataukojas. Var būt pat tā, ka pusdienlaikā ir jūtams, ka seja jau ir taukaina. Vesā (remdenā) ūdenī skalot iesaka arī matus (es tā daru) - tad tie netaukojas tik ļoti.
2. Nelieto nekādus sejas kremus! Ja cilvēkam ir pūtītes, lai cik labu gribētu un lai kādas rekomendācijas klausītos, es tomēr iesaku kremu nelietot. To Tu lieto tad, ja nelieto kosmētiku - ziemā, lai pasargātu sejas ādu no aukstuma un vēja, mitruma.
3. Nekāda kosmētika! Punkts un Āmen! Kosmētika dara savu, sevišķi pūderi un tonālie, kurus zieķē virsū uz pumpām. Kosmētika nosprosto poras un ne to vien, galā izveidojas pūtītes un sazin kas vēl. Cilvēks līdz gadiem 25 droši var nelietot kosmētiku ikdienā.

pirms 12 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 12 gadiem :

Tava āda vēl ir jauna (pieņemu, ka esi tīņu vecumā) un priekš kam to mocīt. Lūpu spīdums, mazliet notušēt pašu degungalu. nekādus pūderus tiešām nevajag. Tonālos arī izmet! Tos Tu lietosi tad, kad būsi 40 gadus jauna.
4. Nekādā gadījumā nespied pūtītes. Spiešana ir pats muļķīgākais, ko dara meitenes un daudzi kosmetalogi. Labāk nomazgā rokas, paņem adatiņu, šņabi, vates spilventiņu - samitrini vati alkoholā, notīri adatu, tad to vietu, kur pumpa nodezinficē.

Indra (I.T.), pirms 12 gadiem :

Atliek viegli ar adatiņu pārdurt pumpu. Ar adatu pārbrauc pumpai pāri - strutas pašas iznāks. Pūtītes vietu atkal apstrādā ar alkoholu un gatavs! Ar rokām klāt neķerties!
5. Pārskati savu ēdienkarti - kritiskai domāšanai.
6. Vienreiz nedēļā vari izmantot sejas skrubi. Man personīgi tie nepatīk - esmu mēģinājusi.
7. Seju var attīrīt arī radoši. Konkrēti es reizēm mēdzu samitrināt vates spilventiņu alkoholā un tad pārbraukt pāri sejai. Alkohols attīra ādu, plus, to arī sausina. Tikai neaizrauties.

Indra (I.T.), pirms 12 gadiem :

8. Man ļoti patīk sejas maska, ko reiz redzēju internetā. Labi attīra ādu un mīkstina to.
Milti, soda (knibucītis) un kāda ogu vai augļu sulas ēdamkarote. pagatavo kremveidīgu masu, klāj uz sejas, patur 10 minūtes, noskalo.
9. Tā kā Tuvojas ziema, iesaku nestaigāt ar pliku galvu. Tas izkrīt no tēmas, bet kāpēc es tā iesaku? Aukstuma ietekmē mēdz izkrist mati, tie kļūst plānāki, mēdz gadīties, ka neataug vēlāk. Tāpēc nav jābrīnās, ka meitenēm bērnībā bija skaisti mati ...

Indra (I.T.), pirms 12 gadiem :

biezi, veselīgi, bet pēc 17 ..... trausli, plāni - 5 mati 6 rindās. Tas vairumā ir tieši no plikās galvas un tā, ka pārlieku tos gan mazgā, gan fēno (daudzas vēl izgudro pannot).

Indra (I.T.), pirms 12 gadiem :

Vesela lekcija man iznāca (ne velti man saka, ka es varētu citus skolot), bet es ļoti ceru, ka kaut ko no tā, ko es te uzdrukāju, kāds izmantos un atzīs par sev piemērotu. :)))

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja pumpa ir ar baltu galiņu tad tā jāizspiež.Iztecēs sturtas, bet tad uzaugs krevele, bet ja to nenokasīs tad vairs no pumpas nebūs ne miņas.Un, protams, pirms spied obligāti nodezinvicē gan rokas gan pumpu.Kad visu esi beigusi nomazgā seju, rokas uzzied krēmu!:)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
mazgāties vajag biežāk. un mazāk visādus sūdus smērēt .

pirms 12 gadiem  

Elīna Pabērza, pirms 12 gadiem :

Pieveries!

Chuck Norris, pirms 12 gadiem :

esmu dermatologs un zinu ,ko runāju...

Āris Seisums, pirms 12 gadiem :

Cienītas dermotolog ;), tad ņem vērā arī faktu, ka pinnes ir pusaudžu hormonu maiņu blakusprodukts, nekāda mazgāžana par sliktu nenāks, bet pinnes no tā mazāk nepaliks.

Indra (I.T.), pirms 12 gadiem :

Par kremu es piekrītu. To vispār nevajadzētu tūcīt uz sejas sevišķi tad,ja ir pūtītes.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Jāsāk ar dermatologa apmeklējumu - cēloņi var būt dažādi un jācīnas ar tiem, ne tikai sekām.

pirms 12 gadiem  

Elīna Pabērza, pirms 12 gadiem :

Tas iznāk ļoti dārgi, bet reizi pusgadā jau var!:)

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
1) izspied pumpu
2) notīri ar ūdeņraža pārskābi
3) aizmirsti.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.