Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris

+9765

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2483 skatījumi

Gulbja laboratorija

Veselība » Cits

kādas ir jūsu domas un pieredze ar Gulbja laboratoriju,man radušās aizdomas ka viņi nekauniigi haltūrē

Pirms 12 gadiem

:) jūs abi sasmīdinājāt,bet nopietni sakot,man ir divi gadījumi reāli zināmi kad cilvēku ieved slimnīcā un asins analīzes viss ir pat ļoti labi, bet naktii cilvēks nomirst un nejau no kādas pēkšņas sirdstriekas, bet ielaistas slimiibas kā vēlāk atklājas,vaitad anaīzēs kautkam nebija jāatklājas?

Māris, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Vispārējās asins analīzes, kuras parasti veic, praktiski nenorāda uz konkrētu saslimšanu, tikai dod vispārēju ainu par veselības stāvokli.Tālāk padziļinātas, speficiskas analīzes veic, ja cilvēkam ir konkrētas sūdzības, aizdomas par kādu saslimšanu. Ja cilvēkam nav sūdzību, vai viņš tās uzskata par maznozīmīgām un noklusē, vai arī slimība noris bez redzamām sūdzībām, tad diemžēl nav iespējams uzminēt kādas analīzes veikt.
Pie tam laboratorija veic tikai analīzes, rezultātu interpetāciju un par tālāko rīcību domā ārsts, kurš nozīmēja analīzes.

pirms 12 gadiem  

Māris, pirms 12 gadiem :

jāā,tu daudz pasaki,bet tava atbilde ir formāla,lūdzu izlasi manu pielikumu jautājumam

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Par maz notecina?

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

E. Gulbja Laboratorija veic analīzes atbilstoši starptautiskiem standartiem, tā nav nekāda kaktu bode. Nevajag aizmirst, ka ārstējošais ārsts ir tas, kurš izvēlas uz kādām analīzēm nozīmēt un pats arī interpretē to rezultātus. Daudz lielāka iespēja, ka haltūrē valsts finansēts ārsts, nevis privāta, starptautiski atzīta laboratorija.

pirms 12 gadiem  

Māris, pirms 12 gadiem :

kāds sakars manam jautājumam ar ārstējošo ārstu,saku jau otro reizi,izlasi manu pielikumu jautājumam un neraksti lūdzu formālas atbildes

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Tavs pielikums ir nepilnīgs. Ja tu apgalvo, ka cilvēks miris no problēmas, kurai bija jāuzrādās ārsta nozīmētajās analīzēs, bet neuzrādijās, tad par to būtu bijis skandāls, un tev nebūtu jāraksta "vaitad anaīzēs kautkam nebija jāatklājas?" jautājuma formā. Analīzēs problēmām ir jāatklājas, ja nozīmētas pareizās analīzes. Došu īpaši vienkāršu piemēru - ja tu gribi noskaidot ausu veselības stāvokli, bet veic izmeklējumu kājās, par savām ausīm neko uzzināsi; tāds ar ārstējošo ārstu sakars.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
viss atkarīgs no konkrētā darbinieka. Ir ļoti labi un ir slikti darbinieki. Pēc viena darbinieka spriest par visu uzņēmumu kopumā ir nepareizi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

adolfs

+6756

 
kādā ziņā haltūrē?
māna ka Tev nav HIV pozitīvs?

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.