Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

paija

+10

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3072 skatījumi

Atveseļošanās pēc smadzeņu kontūzijas.

Veselība » Cits

Labdien! Pirms gada mana meita cieta smagā autoavārijā,kā rezultātā meitenei ir smadzeņu kontūzija,bojāta smadzeņu pieres daiva,agresija,lēkmes,reizēm atmiņas zudumi,bet fiziskā ziņā ir labāk.Meita staigā,vingro,apmeklējam baseinu,raksta,rēķina,pazīst cilvēkus.Lūgums atsaukties kādu,kam ir bijusi vai ir līdzīga situācija lai padalītos pieredzē par atlabšanas procesu.Cik jums tas ir ilgs,kādi uzlabojumi,novērojumi.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tāpat kā agrāk nebūs vairs nekad, tāda veida nopietnas traumas atstāj paliekošas sekas uz visu dzīvi, pieres daiva atbild par motoriskajām kustībām, meitai ir ļoti paveicies, ja kustības ir saglabājušās un bojājums nav bijis tik liels, ja cilvēks vēl ir jauns, un augošs, meita turpinās atlabt un izveseļosies tik tālu, lai varētu nodzīvot pilnvērtīgu dzīvi, taču šādas traumas sekas būs jūtamas visu mūžu, ieskaitot psihiskas dabas traucējumus, atmiņas zudumus, problēmas ar miegu, agresiju, iespējamas epilepsijas lēkmes, utt. Turaties, nepadodieties, strādājiet, ja vajag, piespiediet un ticiet, ar darbu var panākt ļoti daudz, mūsu organisms ir ļoti dzīvotspējīgs.

pirms 12 gadiem  

paija, pirms 12 gadiem :

Mīļš paldies!

paija, pirms 12 gadiem :

Vēlos sazināties ar cilvēkiem, kam ir šāda dzīves situācija, dalīties pieredzē.....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

2006. gadā cietu smagā auto avārījā, kuras rezultātā man tika izkustināts smadzeņu stumbrs.
Nedēļu vai divas mani turēja mākslīgā komā, bet pirmās atmiņas, ko tagad atceros ir januāra beigas 2007. neievērojot ārsta padomus agri pēs negadījuma atsāku smēķēt9manā gadījumā tas patc mazākais) ar agrākajiem draugiem, jeb, kā atklājās paziņām sāku lietot alkaholu un tā bija mana kļūda. iedzīvojos epilepsijā tagad gan vairāk, ka 5 gadus esmu skaidrā un lielais pluss tam man nav bijušas lēkmes. Par draugiem, pie vellna sevi ir jāmīl un ja kaut nedaudz to nespēj jūsu tā sauktie draugi, tad kāda vellna pēc jums tādi ir vajadzīgi. Manā skatījumā 1. iemācieties iemīlēt sevi pēc traumas, bet visam pārējam ir vajadzīgs tikai laiks. Un tas pienāks.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man ir 24, esmu sieviete, pirms pieciem gadiem man ari bij smadzenju kontuuzija, tuuska un asinsizpluudums(lauzta galvaskausa pamatne). ciinos, bet periodiski redzu halucinaacijas, nedriikst buut beerni, jo tas var beigties letaali gan man, gan beernam. veel aizvien nevaru iet nevienaa skolaa, jo maacibaas netieku lidzi citiem, ar drabu ir taa pat. un pats skumiigaakais ir tas, ka mana gjimene mani neatbalsta un saka man, ka es melojot, diezgan skarbi.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.