Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Anda Sarģele

+10

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2009 skatījumi

Kā iesūdzēt ārstu tiesā?

Veselība » Cits

Tiešām ginekoloģes neuzmanības, nevēlēšanās vai nekompetences dēļ zaudējām pilnīgi veselu mazuli, grūtniecības pēdējās nedēļās. Sākumā nedomāju rīkoties tik agresīvi, bet , kad slimnīcā man paziņoja ka man esot bijusi grūtniecības patoloģija, kuru ārstam vajadzēja redzēt,un paskaidroja simptomus (kurus es atpazinu, bet ārste man sacījās, ka tas viss esot normali) un pataloganatoms apstiprināja, ka mazulis bija vesels, viss mainījās.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ir pieredzēts kā pret ārstu mafiju var izlauzt visus zobus. Mēģiniet, bet būs grūti. Ir vajadzīgs jūsu interešu pārstāvis - jurists, kur deg par šo lietu. Mēs zaudējām, bet tas nenozīmē, ka jums tādēļ jānolaiž rokas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris

+9765

 
Anda,visa tava taisnības meklēšana beigsies ar dokumentu iesniegšanu veselības inspekcijā,atbilde būs-ārstu vaina nav konstatēta- man tas ves.insp.sievišķis asociējas ar infektoloģijas Rozentāli- tikpat merkantīla un neucticama persona...ļoti žēl ka tev tas viss jāpārdzīvo

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-6290

 
Vajag nekompetentos sūdzēt tiesā, jā, bet reāli jau tu nevari tam ārstam neko izdarīt, tikai vel vairāk lieku nodokļu naudu izšķiest tiesām un juristiem. Normāls jurists tev jau pirms konsultācijas skaitītāja, pa velti, paskaidros kapēc nav vērts to darīt.
Aizsūti e-pastus dažiem juristu kantoriem, var jau būt ka kāds uzņemsies. Bet prasi ko TU no tā iegūsi? Bērnu neatgūsi, bet juristi nopelnīs lieliem plazmas TV.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

bet tu iesit viņam

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tāds pats gadījums bija dažus gadus atpakaļ,neko nepanāca un Dace Rezberga joprojām strādā tajā pašā amatā!Tika pat tv piesaistīti bet tas neko nemainīja.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Sūdzības par ārstu rīcību vai bezdarbību ir jāiesniedz Valsts Veselības inspekcijai, kas izņems visas pacientu slimības vēstures un profesionāli izvērtēs to, vai ārsts ir rīkojies pareizi vai kļūdījies un izsniegs savu atzinumu, uz kura pamata varēsiet vērsties rajona tiesā pēc ārsta vai medicīnas iestādes atrašanās vietas. Ārstu vainu pierādīt ir ļoti grūti, jo ārsts ir vainīgs tikai tad, ja kaitējums veselībai vai dzīvībai ir nodarīts apzinātu darbību vai pilnīgas nekompetences un nepareizas terapijas dēļ. Ārsti ir tikai cilvēki, visi kļūdās, simptomi ir ļoti līdzīgi daudzām slimībām, ne vienmēr ir viegli konstatēt slimības un draudus savlaicīgi, ja mēs par katru ārsta kļūdu ārstus liktu cietumā vai padarītu materiāli atbildīgus, tad nebūtu neviena ārsta, kas vēlētos slimniekus ārstēt. Mazuļa zaudējums ir ļoti sāpīgs trieciens abiem vecākiem, taču daudz vairāk sāp komunikāciju trūkums un medicīnas iestādes norobežošanās. Mazuli atgriezt dzīvē tāpat vairs nav iespējams, varbūt labāk

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

ir nemocīt sevi ar daudziem gadiem tiesvedības, nešķiest savus līdzekļus un nedzīvot ciešanās, bet censties piedot un saprast to, ka ārsts, kam neizdevās jūsu mazuli nosargāt ir izglābis un palīdzējis pasaulē nākt tūkstošiem citu veselu mazuļu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.