Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+30

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1325 skatījumi

Palīdziet tik vaļā no lāsta.

Veselība » Cits

Vai,kāds zina,vai var ieteikt,kādu,kas var palīdzēt un noņemt lāstu. Ģimeni vajā nelaimes gaidījum, avarījas utt.. šausmas ,kas notiek, arī dīvainais lietas mājas. Lūdzu palidziet. IEsakiet.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cik zinu, tad lāstus mums mēdz uzlikt grēku dēļ, ko darām, tādas var būt mūsu grēku sekas, ieteiktu aiziet pie mācītāja un kārtīgi izsūdzēt visus apzinātos grēkus, tas varētu palīdzēt, bet par lāstiem, kurus mums kāds uzlicis citu iemeslu dēļ, nevajadzētu baidīties, es domāju, ka to vajadzētu atstāt Dieva ziņā. Nokristies, iesvēties, ej pie svētā vakarēdiena, tas viss tevi stiprinās un ļaunais savukārt kļūs vājāks.Ja māja ir kādi ļauni gari, tad vajadzētu pakonsultēties ar mācītāju, ko darīt, zinu, ka varētu palīdzēt Jēzus Kristus vārda piesaukšana, bet to var darīt vienīgi ticīgs cilvēks, un, noteikti, atkal ieteiktu aprunāties ar mācītāju.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Tā ir tikai cilvēka iedomāta lieta,ja spēsi izsviest tās muļķības no galvas,tad problēmu nebūs,tas būs tavs stiprākais vairogs pret visām šīm iedomām.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Rīgas apkārtnē pārsvarā ir pseido speciālisti vai naudas kārsēji. Meklē Latgalē. Vēl vari iegādāties amuletu neitrelizācijai. Tas tad, ja tici, jo bez ticības nekas nelīdzēs. Lāsts pamatā ir negatīva enerģija, kas piesaistīta tev, tavai ģimenei vai mājoklim.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aizeijet uz baznicu!!!!

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

Cik esmu gājusi, cik ir svecu nolikts, baznīca nepalīdz.

Māris Rudzītis, pirms 11 gadiem :

ej uz citu baznīcu vai pie attiecīgiem tantukiem

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
iečurājiet visi kopā vienā trīslitru burkā un noslīciniet to Daugavā. Kopš tā brīža priekšnieka antilāsts būs ar jums un kamēr burka būs upes dibenā, ar jums nekas nenotiks!!! ;o)

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.