Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+9765

 
tā diagnoze ir tev? nu parasti kompresijas lūzumi ir veciem cilvēkiem,jauniem var būt diska trūce,nu vienalga ,ārsti tev ieteiks visādus variantus,bet tas būs lieka naudas tērēšana,mans ieteikums-jāapmeklē fizeoterapeit,lai ierāda kā pareizi vingrināt un stiprināt muguras muskuļus un tad to dariit pašam mājās,ir ļoti labi pie tādas vainas apmeklēt masāžistu(nu tas protams ir padārgi,jo vajadzētu iet katru otro dienu apmēram mēneša garumā)saproti,tie kompresijas lūzumi un diska trūces parasti ir sekas ilgstošai nepareizai muguras muskuļu slodzei un kā rezultātā muskuļi ir saspringuši un neelastiigi,tādēl ir ļoti labi ja iet uz muguras masāžu,nezinu par iecementēšanu (kas tā tāda?,ieģipsēšana vai),bet lietojot korseti mugura pieradiis pie tās un beigās tu bez korsetes vispār vairs nevarēsi iztikt,tautas valodā sakot-kad noņemsi korseti,būs sajūta ka mugura brūk kopā

pirms 11 gadiem  

Ivo Rudinskis, pirms 11 gadiem :

Ne ne tas nav man, manai omītei, viņa jau gados! Pats nebiju līdz pie ārsta, viņa skriemelis lūzis un tad kkā nofiksē, jātaisa operācija!! Par to korseti tapēc arī baidos ka pēc tam bez viņas viņa vispār nevarēs pastaigāt! Paldies par info.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
no sākuma mēnesi gultas režījumu, un tad lietot korseti, tā ir lētāk un viņa palīdz, nofikse muguru , pēc tam fizioterapiju :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arī omītei ieteicams griezties pie fizioterapeita pēc vingrinājumiem un var pakonsultēties par korseti.Mugurkaula Veselības centrs

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.