Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2094 skatījumi

elektroniskā cigarete

Veselība » Cits

Tagad reklamē elektronisko cigareti, daudzās tās priekšrocības. Vedu mašīnā pasažieri, kurs smēķēja šādu cigareti. Reklāmai tiešām taisnība, dūmiem nav nekādas smakas, drīzāk tie izskatījās pēc tvaika.Esot pieradis pie šādas cigaretes un , kad izbeidzies kārtridžs,uzvilcis parasto cigareti un varējis nosmēķēt tikai pusi, kaut gan pirms tam vilcis dienā pa divām paciņām.Aizdomājos, ka varētu uzdāvināt dēlam, mani tikai atturēja tabakas veikalā pārdevējas teiktais, elektriskā cigarete kaitīgāka plaušām, jo smēķētājs velkot plaušās tvaiku.kā tad īstenība ir, kurš var padalīties ar pieredzi.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ego

+79135

 
Izplatītāji jau visu ko sastāstīs ;)

Īpaši neticu arī reižu skaitam
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/388531-narkologs_ecigaretes_ir_divreiz_kaitigakas_neka_parastas

bet nekas īpaši veselīgāks gan tas nav

pirms 11 gadiem  

Normunds Niķelis, pirms 11 gadiem :

http://www.apollo.lv/zinas/zinatnieki-elektroniskas-cigaretes-sirds-veselibai-nekaite/528208
Paskaidro man vienu lietu, ja ir visiem zināms, ka parastās cigaretes ir 100% kaitīgas, tad kapēc viņas nav pilnīgi aizliegtas un joprojām ir nopērkamas par it kā augstu cenu, bet cena nav tik augsta lai nevarētu atļauties pīpāt?

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Vajag atrast sev piemērotu stiprumu,tad nepaliks slikti. LoL
Es pats jau ecigu kūpinu 1.5 gadus bez problēmām. Pirms tam cigaretes pīpāju 10g. Pārgāju uz ecigām jo veselība sāka gļukot un 70Ls mēnesī par cigaretēm apnika maksāt. Tagad ir kāds gads kopš vispār parastās cigaretes neesmu smēķējis un ar veselību tagad viss ir kārtībā.
Ecigas sūtu no ārzemēm jo mūsējiem ir baigais uzcenojums apm 300-1000% un maldina pircējus ar ecigas mūžu,darbības ilgumu,cenšas vecus modeļus pārdot kā unikālu jaunumu.
Tie kas te bļaustās ka ecigas ir kaitīgākas,sliktākas un ir galīgie mēsli, lai padalās ar precīzāku info par kādu ecigas modeli,tvaicētāja veidu, nikotīna šķidruma ražotāju,stiprumu,garšu, te iet runa. Jo savādāk kāds mēģinājis nezināma ražotāja ecigu ar nezināmas izcelsmes ešķidrumu un bļauj ka slikti ir palicis. Tad būsim lūdzu objektīvi.

pirms 11 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 11 gadiem :

20 plusā par labu atbildi paldies!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Oto

+10200

 
El cigarete protams ir veselībai mazāk kaitīgas salīdzinot ar parasto cigareti, ja protams ir bez nikotīna. Tvaikam tiek lietots propilēnglikols, kas ir partikas piedeva un principā nekaitīgs. Problēma gan ir tā, ka ar elcigareti nav mēra sajūtas un pat elpojot tīru tvaiku var sakairināt plaušas. Ja pērc tad nepērc tās, kas izskatās pēc cigaretes, jo tās nav kvalitatīvas. Kā atmešans līdzeklis der, ja vien nav klāt nikotīns, ar to var panākt tikai pretējo efektu. Galvenā problēma pie atmešans ir tas,ka ir iestrādājies reflekss un ar kaut ko smēķēšana ir jāaizstāj, no tā viedokļa elcigarete ir labāk nekā kad smēķēšana tiek aizstāta ar pierīšanos.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris

+9765

 
nekādā gadiijumā nepērc un arii nemudini dēlu pāriet uz el.cigareti,puisis sabeigs veseliibu neatgriezeniski dažu mēnešu laikā,un tas ka kāds stāsta ka viņš tagad pārgājis uz el.cigareti neko neliecina,jo ir cilvēki kuri domā ka nu viņi dziivo nedaudz veseliigāk un ,,neieklausās savā organismā,liidz attopas ka plaušas ,nieres un sirds ir pilniigi sabeigtas,es palietoju el cigareti vienu mēnesi un sekas bija diezgan jūtamas uz sliktāko pusi,centies dēlu pierunāt vismaz samazināt izsmēķēto cigarešu skaitu dienā,un tas būs labāk nekā elpot tos antifriiza tvaikus no elektroniskās cigaretes

pirms 11 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 11 gadiem :

paldies par padomu

Normunds Niķelis, pirms 11 gadiem :

Lai tik ļoti sabeigtu organismu, tad nikotīna šķidrums būtu jādzer. Tu tak nedzēri?

Normunds Niķelis, pirms 11 gadiem :

Personīgs jautājums Mārim. Palasot tavas atbildes pie jautājumiem par tēmu ''Elektroniskās cigaretes", visur ir tikai ļoooti negatīvas ar smagām veselības komplikācijām saistītas atbildes. Kāda ir tava personīgā pieredze un informācijas avots tavām zināšanām un medicīniskajiem slēdzieniem par elektronisko cigarešu kaitīgumu?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

P.s. Par kaitīgumu... Runājot no savas pieredzes, kopš kūpinu 1.5gadus ecigu tad ir jūtami tikai pozitīvi veselības uzlabojumi kuri bija sačakarēti smēķējot 10 gadus parastās cigaretes. Šie 1.5gadi ir veselības uzlabojumi īstermiņā. Esmu runājis ar cilvēkiem kuri jau kūpina 5-10gadus un arī viņiem ar veselību viss ir kārtībā, ne aknas,ne nieres un plaušas nav sabeigtas.Nesen man taisija plaušu pārbaudi un plaušas ir kā nesmēķētājam. Tātad, īstermiņā(1.5gadi) nav nekādu veselības problēmu pie kā varētu vainot ecigas. Redzēs kā būs tālāk.
Publiskajā vidē ir tik pretrunīga informācija par ecigām, ka tik drīz mēs patiesību neuzzināsim. Vel jāņem vērā to, ka valstij nav izdevīgs vesels cilvēks jo tas dzīvo ilgi un neslimo un to ka zāļu ražotāju nozare ir ienesības ziņā tulīt aiz narkotikām un ieročiem. Tie ir miljardi kurus iegūst uz slimu cilvēku rēķina un arī valstij tiek nodokļu veidā no medikamentiem un tabakas tirzniecības. Tapēc nav veikti objektīvi pētijumi par ecigu kaitīgumu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viennozīmīgi ka elektroniskajā cigaretē nav tik daudz kaitīgo vielu kā parastajā. Elektroniskā cigarete ir bez darvas. Tīrs nikotīns. Vienīgi ir jautājums par pašu nikotīnu. Vai tas ir dabīgs, no tabakas, vai kaut kāds mākslīgs, ķīmiski veidots? Man meita dzīvo anglijā, viņa stāstīja ka tur ļoti daudzi lieto elektroniskās cigaretes. Pie mums tas vēl neesot tik izteikti. Tas ka kādam nelabi paliek no pīpošanas ir atkarīgs cik daudz pīpo. Ar parastajām tak arī var nopīpēties līdz nelabumam...

pirms 11 gadiem  

Normunds Niķelis, pirms 11 gadiem :

Nikotīna sintezēšana ir pārāk dārga, tamdēļ daudz lētāk un izdevīgāk nikotīnu ir iegūt no tabakas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

maris

+42

 
E-cigaretē ir kā minimums par 4000 kaitīgo vielu mazāk kā tabakas cigaretē, tākā secinājumus varam izdarīt paši.
Noteikti nevajag pirkt mistiskus ķīniešu e-cigarešu brīnumus par pāris dolāriem , kvalitatīva E-Cigarete nemaksā tik maz un nevar maksāti tik maz jo kvalitatīvs produkts nekad nevar būt lēts, var būt atlaides ko piekopj e-cigarešu tirgotāji, tas gan bet ne jau par pāris dolāriem gabalā.
Mierīgi var pasūtīt no citas valstis e-cigu par saprātīgu naudu, jā tas nemaksās pāris eiro bet ap 20-45 eiro bet toties kvalitāte un garantiju ražotājs garantē pat līdz gadam tiek dota garantija.
Iesaku izmantot dažādus e-cigu apskatus kau vai šo http://cigs-e.co.uk/e-cigs-reviews/jacvapour-review/
deatalizēti apskati ar normālu aprakstu.
Veiksmi.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arturs Kains

-160

 
Neiesaku e-cigreti pats pipeju vinju kadu menesi ar stiprako kertidzu kamer slikti ar sirdi paliki, labak nee! ;)

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.