Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

-170

 
  • 3

    Atbildes

  • -3 balsis
  • 1205 skatījumi

Labdien. Manai draudzenei bija operacija vācijā 13.julija. vina vācija ir ciemos ar mammu. Vina ir slimnica .vinai operacija bija, ka

Veselība » Cits

Labdien.

Manai draudzenei bija operacija vācijā 13.julija. vina vācija ir ciemos ar mammu.
Vina ir slimnica .vinai operacija bija, ka jau norādiju, ir sirds problēma.operacija noritēja veiksmigi .bet viņa nav vēl pamodusies no operacija Vina ir slimnica .vinai operacija bija, ka jau norādiju, ir

Pirms 11 gadiem

Manai draudzenei bija operacija vācijā 13.julija. vina vācija ir ciemos ar mammu. Vina ir slimnica .vinai operacija bija, ka jau norādiju, ir sirds problēma.operacija noritēja veiksmigi .bet viņa nav vēl pamodusies no operacija Vina ir slimnica .vinai operacija bija, ka jau norādiju . Bija sirds operacija.Vina ir pie dzivibas tikai nemostas augšā. es uzzinaju ,bet nezinu vai ta ir,ka parasti ka ir sirds operacija, cilveks tik atri nepamostas. Vai ta ir? Kpc tā ir? vina ir komā ?

, pirms 11 gadiem

cik ilgi paraasti jagaida, pec tadas operacijas,kad cilveks pamostas ?

, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Komas ir dažādas, arī medikamentu izraisītas, tādēļ, lai ko pateiktu ko vairāk ir jārunā ar ārstējošo ārstu. Parasti slimnieki ļoti ātri atgūstas pēc narkozes, un ir pie pilnas saprašanas jau dažu stundu laikā pēc operācijas. Tā ka viena no atbildēm varētu būt, ka koma tiek uzturēta mākslīgi ar medikamentiem, lai palīdzētu organismam atlabt pēc ķirurģiskās iejaukšanās.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ugāns

+4325

 
????????????

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ansis

+1247

 
degeneratus vulgaris

pirms 11 gadiem  

Ugāns, pirms 11 gadiem :

keine ahnung.....

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.