Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Par to tak nav ko uztraukties.Cilvēki ir dažādi,cits aug straujāk,cits lēnāk,cits agrāk nobriest,cits vēlāk.Un atkal cits agrāk un straujāk sāk novecot,cits vēlāk un pamazām .

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vispar ir jasak baigi uztraukties, jo es savos 26 gados vel joprojam esmu 163, tas ir normali? gaidi gaidi kad tad pastiepsies,taa jau vien liekas ka diez vai izstiepsos.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

BlackMonah

+500

 
Uztraukties būtu par ātru, personīgi es arī līdz 9.klasei biju viens no mazākajiem, bet tad vienā vasarā izstiepos un nu biju gandrīz garākais. Pacieties, Tu vēl augsi, bet ja nu galīgi nevari ciesties, tad ir tāda lieta ko jaunībā basketbolā darījām. Katru dienu pakarājies vienkārši stienī cik ilgi rokas tur, var arī kādu atsvariņu uzlikt, bet neiesaku, jo Tavs organisms tikai attīstās un lieks svars var tik nodarīt ļaunumu, pietiks ar vienkāršu karāšanos. Protams nedomā, ka uzreiz mēneša laikā izstiepsies līdz 2m, bet nedaudz jau ar laiku pastiepsies. Lai veicas un nesabojā savu veselību.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

NekoChan

0

 
Priecājies, ka esi 13 gados 1.63
Man ir 15 (drīz paliks 16) - esmu 1.59 -_-
Reāli tu neesi vēl izaugusi, značit tu vēl audz, lai gan to pati neievēro. Tak par garumu neuztraucies. Reāli tu neko arī nevari darīt lietas labā (manuprāt)

pirms 11 gadiem  

Mārtiņš, pirms 11 gadiem :

Kpc Tu domā, ka autors ir meitene? Varbūt tas ir puisis, un ja tā, tad tas ir normāli ja meitenes ir garākas, jo sākumā meitenes strauji pāraug puišus, bet ar laiku puikas izstiepjas daudz garāki par meitenēm ( ne vienmēr).

NekoChan, pirms 11 gadiem :

Ok nu tad ne tā sapratu jautājumu :D
Nez kpc biju iedomājusies, ka autors ir meitene ;DD

, pirms 11 gadiem :

esmu meitene :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.