Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1116 skatījumi

ko darīt ja uz kakla un galva ir mazas niezejošas pumpinas kaut gan galva man nav utis to ir parbaudijusi skolas medmasa un ari mamma

Veselība » Cits

Pumpiņas man sākās uz sejas un pēc kāda laika tās sāka paradīties galva un galva ta niez ka es to vairs paciest nevaru?!Un pirms kādām 2 nedēlām man sāka jau mesties uz kakla un tas ļoti niez bet vinas nevar kasit bet es to nevru izturet un tas vēl joprojām man ir

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Lai uzstādītu diagnozi, ir jādodas pie ģimenes ārsta, lai apskata pumpiņas, jo tās var būt jebkas, sākot no alerģiskas reakcijas uz kādu produktu, kuru esat sākuši lietot, kā arī tās varbūt saistītas ar kādu uztraukumu un būt ķermeņa reakcija uz stresu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dina Bašķe

+1350

 
Varētu būt vairāki iemesli. Iesākumam var pamēģināt iegremdēties siltā vannā, kam pievienotas kumelītes (aplej 10 tējas paciņas ar 1l verdoša ūdens, sasedz ar dvieli, lai ievelkas apm pusstundu. Tad pielej vannai. Pievieno arī apm. saujiņu medus. Ūdeni vannā nelej daudz, lai šķīdums ir koncentrētāks, pagrozoties labums tiks visam ķermenim. Peldei kopumā vajadzētu ilgt vismaz 20 min. Ar medu viegli ierīvē arī niezošās vietas un paturi minūtes desmit. Tad tajā pašā vanniņā noskalo, bet šampūnus un ziepes gan nelieto. Pēc vannas nosusinies neberzējot ādu. Ja nieze nemazinās, ļoti labi var palīdzēt propoliss spirtā (aptiekā). Vienīgi, ka tas atstāj tumšus pleķīšus, bet uz nakti jau noteikti tas netraucēs.
Par utīm runājot, vajag ik pa pāris dienām labā gaismā pārbaudīt atkārtoti. Reizēm tās ir gandrīz caurspīdīgas un ļoti grūti ieraugāmas.
Vēl vari padzert piparmētru vai kādu citu nomierinošu tējiņu.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.