Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Muhomors Zalups

+151

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1127 skatījumi

Vai smagi traumējot ribu ar kritienu tā, ka uz minūtēm aizsitas elpa ir iespējams to 1 ribu kaut kā ''iesist'' uz iekšpusi?

Veselība » Cits

Protams, nejau es to ribu salauzu, vienkārši 1 riba 1 pusē tā kā uz iekšu iedaudzīta :D Pirmo menesi pēc sitiena sāpēja diezgan.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilde Jēkabs

+323

 
Brālim tā bija ar ribu. Salauza, paspēja, pārgāja, taisot rentgenu, riba bija jau saaugsi šķībi, taču veselībai briesmas neradīja, lagain tagad gan operācija ir jātaisa, lai lauztu vaļā un liktu pa jaunu. Tā kā, uzreiz pie ārsta būtu jāiet

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dina Bašķe

+1350

 
Nu jau laiks, šķiet, pagājis. Ja vairs netraucē un rtg neko neuzrādīja, bet sāpes bija, iespējams, muskuļa plīsums bija pie vainas. Ja kustības nav traucētas un citādi jūties ok, lielam uztraukumam nav pamata. Operēt par vēlu. Varētu mēģināt pamasēt, īpaši tās vietas,kur jūtami sabiezējumi. Bet - noteikti viegli, neizraisot sāpīgas sajūtas. Un, nepārslogot kādus pāris mēnešus ar intensīvu slodzi. Ja parādās sāpes var iemasēt Reparil gelu. Vajadzēja traumatologa konsultāciju uzreiz. Sporta ārstam arī vajadzēja orientēties šajā situācijā.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Vai rengenu iztaisīji? Iespējams ,ka ribai bija plīsums.

pirms 10 gadiem  

Muhomors Zalups, pirms 10 gadiem :

Tajā laikā man bija ikgadējā pārbaude pie sporta ārsta. Viņš jau protams par to neko daudz nevarēja pateikt, tāpēc teica, lai aizeju pārbaudīties uz rentgenu, jo ir iespējams kaut kāds mikrolūzums (vairs īsti neatceros, bet kaut ko tādu teica). Aizgāju uztaisīt, un man teica, ka viss kārtībā. Nu reāli man 1 pusē ribām ir tāda kā bedre. Es jau nesūdzos, kādu dienu varēšu iespaidīgi paplātīties par traumu, netraucē tas man nekādīgi, vienkārši interesē kāpēc tā ir :D

Edžus, pirms 10 gadiem :

Egil, Tu esi brīnumārsts.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.