Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris

+82

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 879 skatījumi

Kā atbrīvoties no spēcīgas plastmasas smakas? Smird jauns trenažieris Insportline Drive.

Veselība » Cits

Jau vairākas nedēļas nesen iegādātais trenažieris Insportline Drive smird tik spēcīgi, ka nav iespējams ilgstoši uzturēties ar to vienā istabā. Un bail arī, ka izgarojumi var būt kaitīgi, jo visu dienu nosēžot istabā ar trenažieri, pamanīju, ka sāk tā kā kņudināt kaklā un velk uz klepošanu.

Iznesām trenažieri lodžijā, tagad tas tur stāv un smird, bet lietot, protams, to nevaru - nebūtu prātīgi ziemas laikā lodžijā nosvīst.

Veikals 220.lv šo trenažieri atzīmēja kā pirktāko modeli, tāpēc ceru, ka varbūt vēl kādam ir Insportline Drive. Tāpēc jautājums tiem, kas ir to iegādājušies - vai arī jūsējais smirdēja, un cik ilgi?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oto

+10200

 
Tas ka jauna plastmasa izgaro kādu laiku ir normāli, bet jāuzmanās daži plastifikatori ir toksiski un ražotāji tos nedrīkst lieto. Pajautā PTAC vai nav vēl kādas sūdzības par šo modeli. Diemžēl, lai noteikti vai nesatur kaitīgas vielas ir jātaisa ekspertīze un tas var nebūt lēti. Veikals 220.lv ir internetveikals tā kā bija visas tiesības 14 dienu laikā atvest atpakaļ(atteikuma tiesības) neatkarīgi kāda ir pretenzija.

http://www.ptac.gov.lv/page/234

pirms 10 gadiem  

Māris, pirms 10 gadiem :

Paldies, jā, PTAC arī apjautāšos. Ja būtu zinājis, ka tik ilgi smirdēs, tad tiešām mēģinātu tajās 14 dienās atgriezt veikalam, bet bija cerība, ka pa divām nedēļām izvēdināsies. Tas rīks ir smags, ap 30kg, un sūtīšana atpakaļ uz Rīgu ar kurjeru arī maksās savus 10Ls.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nu var mēģināt ar etiķūdeni apmazgāt visu smalki un uzmanīgi.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

+394

 
Kāds tur brīnums, ka uz trenažieri kaut kas uzliet rupnīcā. Nesen bija datori kuri smirdeja pec kaķu urīna.

pirms 10 gadiem  

Māris, pirms 10 gadiem :

Nu jā, īpaši nebrīnos, ka ražo no visādiem atkritumiem, ja tā lētāk. Ražotājs ir uzrādīts Čehijas firma. Aparāts, protams, ražots Ķīnā, bet čehiem būtu jāatbild par kvalitāti, tāpēc aizrakstīju šiem uz e-pastu, solīja 30 dienu laikā izskatīt sūdzību.

Tā kā aprakstā nebija solīts, ka nekas nekur nesmirdēs, tad arī diemžēl nevaru atgriezt veikalam kā neatbilstošu preci, un arī likumos paredzētās "bezierunu atgriešanas" 14 dienas jau ir pagājušas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.