Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

jānis karlsons

-260

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1106 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kas ir narkostiskā zāle? Izskatās, ka jau ir iespaidojusi....

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja nepilngadīgs puisis uzpīpē 1 x mēnesī, vai viss ir kārtībā?

Nu nav gan viss kārtībā. Uzprasi pats sev, kas tad tas īsti ir par iemeslu, kāpēc Tu īsti gribi to 1 reizi mēnesī pīpēt?
- Citi paziņas apkārt to dara un Tev ar vajag? Ja tā, tātad Tev ir problēmas ar pašnovērtējumu, jo tad Tev svarīgāks ir nevis tas, kas Tev būtu labāk vai veselīgāk, bet gan tas, ko un kā par Tevi domās apkārtējie paziņas.
- Gribas uzpīpēt lai noņemtu stresu? Tātad ir problēmas ar stresu un spēju tikt ar to galā. Uzpīpējot jau problēmas, kas rada stresu, neatrisināsies, tās tikai tiks atliktas uz vēlāku laiku, kad, lai tiktu ar tām galā būs vajadzīgs vairāk un vairāk uzpīpēt līdz beigsies kā visiem, kas sāk ar 1 reizi mēnesī...
......
Nemeklē atbildi uz jautājumu vai pīpēt ir veselīgi, drīzāk mēģini saprast, kapēc Tu to gribi darīt un šeit Tev atbildes nevarēs sniegt neviens cits, ka vien Tu pats. :) Lai veicās.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Šahists var droši vilkt

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars

+4247

 
Manas plaušas tā nekādi neietekmē, jo nelietoju. Arī sportam tā netraucē, ja tu nesporto.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ēriks

+4393

 
Atkarīgs cik daudz lieto. Ja ikdienā, tad traucē, jo iespaido vielmaiņu, koordināciju, ķermeņa un muskuļu augšanu. Bet galvenokārt, lietojot ikdienā, iespaido smadzeņu darbību un attīstību.

pirms 10 gadiem  

jānis karlsons, pirms 10 gadiem :

ja uzpīpēju 1x mēnesī, un neesmu pilngadīgs.Neskatoties uz likuma pusi, viss kārtība, ne?

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

No kurienes šādas detaļas? Tādu datu nav. Marihuānas smēķēšana neizraisa plaušu vēzi, ietekmē tikai spriešanas spējas un koordināciju dažas stundas pēc smēķēšanas, šajā laikā nedrīkst vadīt transportlīdzekļus.Protams, ir jāņem vērā,ka lielākajā daļā valstu, ieskaitot Latvijas Republiku, marihuāna ir valsts kontrolēta viela, kuras uzglabāšana,audzēšana,un lietošana ir aizliegta. Tāpat arī ir jāņem vērā, ka marihuānas esamība organismā ir nosakāma ilgu laiku, tāpat arī narkotiku suns ilgi saodīs..

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.