Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67090 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1133 skatījumi

Kas tas ir: legālās narkotikas?

Veselība » Cits

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Saplūc pļavā jebkuru zāli, izkaltē un apsmidzina ar ķimikālijām. Kas ķīmijas sastāvā, to velns tikai zina un ražotāji. Vienam otram galā debilitāte, mūža invaliditāte, varbūt arī Tvaika iela garantēta.

pirms 10 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 10 gadiem :

Galvenais jau tas,ka to lietošanu un tirgošanu ar likuma bardzību neiznīdēs.Ja pašiem prāts par īsu,nedomājot par sekām,tad atradīs arvien vairāk veidu kā apreibināties.Ja cilvēks piemēram osta līmi,tādēļ jau nevar aizliegt līmes tirgošanu.Tāpat arī tirgotājs nav vainīgs,ja viens atsaldētais to izmanto pavisam citiem mērķiem.
Nezinu,domāju te ir jāsāk ar audzināšanu,bet tas nebūs īsā laikā izdarāms.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Legālās narkotikas ir termins, kas tiek izmantots, lai apzīmētu preparātus, kuri tiek izstrādāti ar mērķi apiet valstu aizliegtās narkotiskās vielas, izmantojot neaizliegtus ingredientus, tiek panākts tāds pats efekts, kā ar aizliegtajām narkotikām, bieži vien šādu narkotiku atvasinājumu rezultāts un blakus efekti ir daudz briesmīgāki nekā aizliegtajām narkotiskajām vielām, kuras ir tīrākas un dozējamākas.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Tās ir narkotikas, kuras nav aizliegtas.
Narkotika ir viela vai preparāts, kas iedarbojas uz centrālo nervu sistēmu, izraisot, piemēram, labsajūtu, jautrību, halucinācijas, mieru, miegu, nejutību.
Piemēram, nikotīns ir legāla narkotika.
Bet saistībā ar pēdējo mēnešu un senākiem notikumiem par "legālajām narotikām" saprot Ivara minētos "preperātus" - draņķus.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Asmagerah

+150

 
Alkohols un nikatīns.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.