Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis

+933

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1066 skatījumi

Vai neveselīga pārtika un dzīvesveids sievietei/vīrietim var radīt problēmas sasniegt orgasmu?

Veselība » Cits

Ir zināms, ka stress un neveselīgs dzīvesveids (uzturs, miega režīms u.tml.) vīriešus var novest līdz impotencei, sievietes līdz... Bet kā ir ar orgasmu? Kā un vai šie faktori ietekmē cilvēka ķermeni orgasma sasniegšanai? Vai ir kādas atšķirības šajā ziņā starp vīrieti un sievieti?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Starp vīriešu un sieviešu orgasmiem ir būtiska atšķirība, tā ka paralēles vilkt nav nepieciešams. Ja ar neveselīgu dzīvesveidu saprot stresu, tad tas protams ietekmē abus dzimumus, bet vai tas ietekmē orgasma kvalitāti, tas jau ir strīdīgs jautājums, vienmēr būs cilvēki, kas ar stresu tiek galā, izlādējoties gultā, un būs tādi, kas būs tik pārguruši un stresaini, ka par seksu vispār nedomās, un tiklīdz nonāks gultā, apgriezīsies uz otriem sāniem un aizmigs. Sievietēm orgasma sasniegšanai ir nepieciešams daudz ilgāks laiks nekā vidēji statistiskais vīrietis vēlas viņai veltīt, tā ka teorētiski, ja vīrietis ir noguris un viņu interesē tikai savu vajadzību apmierināšana, tad par nekādu sievietes orgasmu runāt nevar. Neveselīga pārtika ietekmē vīrieša sēklas kvalitāti, kas ir svarīgi, ja seksa mērķis ir ieņemt bērniņu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Jā.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.