Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

kite

+44

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1752 skatījumi

gimenes arsti

Veselība » Cits

Labdien!

vai kads ko zin par tadiem arstiem ka Anita Frīdvalde,Silvija Pujāte? vajag jaunu ģimenes ārstu un sie ir mana rajona. neko par vinam nezinu.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

anonims

+3977

 
Par gimenes arstiem varu vien pateikt to, ka piemeram musu galaa ir tadi gimenes arsti, kas skiro cilvekus pec materiala stavokla,- pret mums izturas labi, bet tiklidz atnak padzerusi tantinja, taa attieksme ir vnk ''fuj''...
Plus jo vairak muti virinasi t.i. nelausi sev kapt uz galvas - tad ari labak izturesies...
Ja kaut kada veida arsta attieksme liekas slikta, tad jaazin kur versties un kad balsii ''riet''... Tapat vien arstam nebutu iemesla tev brukt virsuu, bet ir ari iznemumi.
Nejauta seit kads ir tas arsts, kads sitais... Bus pret katru attieksme savadaka... Jo mes pashi neesam vienadi-kas vienam ir super, tas otram galigi nepatik.:)

pirms 9 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Ģimenes ārsti nenodrošina neatliekamo palīdzību, līdz ar to, ja pacients vēlas cieņpilnu attieksmi, tad pie ārsta ir jāierodas skaidrā prātā, tīrās drēbēs un nesmirdīgiem. Sēdēt blakus smirdīgam dzērājam vai bomzim uzgaidāmajā telpā, kad cilvēks jau tā ir slims un slikti jūtas, nevienam nepatīk. Starp citu neatliekamās palīdzības feldšeri un uzņemšanas nodaļu ārsti pieņem arī nodzērušos, novēmušos un netīrus bomžus, un uzņemšanas nodaļās veic gan atutošanas, gan mazgāšanas procedūras.

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Tā, ka pārmetumi nevietā!

anonims, pirms 9 gadiem :

Tas viss ir saprotams.
Es ar sawu atbildi velejos pateikt vien to, ka arsts pilda savus darba pienakumus, bet attieksme pret katru ir dazada, piem mysu dr arii pret nesmirdigiem, nenodzerusajiem, ne-utainajiem, pilniig normaliem cilvekiem/gimenem izturas vnk riebigi-blauj virsu, ka par biezu slimo, ka noseez ar 3 men vecu zidaini rindaa ar temperaturu veselu stundu un dr ir pilnigi vienalga-sez klacojas ar draudzeni un kafiju dzer, tas ir normali?

anonims, pirms 9 gadiem :

Tapec jautatajs drosi var doties pie kura arsta vien velas, bet jamak par sewi pastavet, par sawiem berniem ja redz netaisnibas.
Musdienas ir arsti, kuri jau ir taa iedzivojusies sawas atmosferas, ka nemaz neiedzilinas cilv veselibas problemas, ielaizh - talvenais perc tik zales, bet vai pareizas - pie d**sas...
Starp citu, ta tgd ir aktuala tema forumos pie mums LV kas notiekaas.:)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.