Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Odita Jēkabsone

+1374

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1107 skatījumi

Kas ir ar manu organismu,ja es dabonu jau vairak ka menesi elektriskus triecienus no visam iespejamam lietam ?

Veselība » Cits

jau vairak kaa menesi,un tas nav pirmo reiz,es katru dienu saskaros ar sapigiem elektriskiem triecieniem,kur vien es pieskaros-durvis,pakaramie,autobuss,drebes,kakis pat noskupstot savu otru pusi-dzirksteles pa gaisu un elektribas trieciens man pa zobiem.Manai masai ir gari mati,un kad vina sedeja man blakus-izskatijas pec pienenpukas.Taa nav statistiska elektriba,jo ir daudz sapigaka,turklat man nesit no elektriskam iericem-paldies dievam.Varbut kads zin kas ar mani ir?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kā varianti.
Veselīgāks (vitamīni+atpūta+svaigs gaiss ) ikdienas režīms.
Dinas pieminētais variants par sintētikas ierobežošanu apģērbā ( sievietei laikam maz reāls,bet tomēr )
Dienas laikā biežāk pieskarties priekšmetiem,kuri ( kā el.vadītāji ) ir tieši saistīti ar zemi. Tie var būt arī koki vai krūmi,kurus sastapsiet ceļā no darba uz mājām vai dodoties uz veikalu vai skaistumkopšanas salonu.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dina Bašķe

+1350

 
Ko darīt reālajā situācijā? Vai nav tā, ka stresaināks dzīves periods? Tad arī šāda problēma bieži aktualizējas. Ja runa par praktiskām ikdienas lietām, piemēram, izkāpjot no auto, roka vispirms jāliek uz durvīm (metāls) tikai tad jāraušas ārā. Strāva novadīta un trieciena nav, lai kāda sintētika būtu mugurā vai uz auto sēdekļa. Mājās noderēs māla vai porcelāna trauciņš ar ūdeni, kurā pirms tām aktivitātēm, kas Tev saistās ar strāvas izlādi, plaukstas viegli iemērc un pārej pāri apģērbam, sejai, rokām. Arī matiem pirms ķemmēšanās. Var arī pašu ķemmi samitrināt, darbojas labi. ūdenskrāns nederēs, jo pieskaroties metālam trieciens būs šā kā tā. Lai veicas!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nezinu, man vēlā rudenī/agrā ziemā un pavasarī tā ir katru gadu. Vasarā un ziemas vidū pāriet.

pirms 9 gadiem  

Aigars Purvciemietis, pirms 9 gadiem :

Tas jau laikam arī ir no tā,ka organisms ir vairāk novājināts ,tik labi nedarbojas ''pašaizsardzības'' funkcijas organismā

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dina Bašķe

+1350

 
Pirmkārt, pārskati, apģērbu, ko valkā - būs 100% dabīgs materiāls, pm. kokvilna, šādas reakcijas nebūs. Fizika. Bioķīmija. Cilvēks ir diezgan sarežģīta būtne - asinis- ar mainīgu sastāvu, tomēr vienmēr - elektrolīts, reaģē uz apkārtējo vidi, kā daba plānojusi. Tas jau sarežģītāks skaidrojums.Ja fizikas stundās nečučēji, tad jau sapratīsi, īsumā - jo ātrāk sapratīsi problēmas iemeslus, jo mazāk tā tevi skars.

pirms 9 gadiem  

Aigars Purvciemietis, pirms 9 gadiem :

Papildus Dinas rakstītajam,varu piebilst,ka cēlonis var būt arī mājās vai darbavietā kāda nepareizi pieslēgta el.ierīce,kura savas funkcijas gan veic,bet nekvalitatīva sazemējuma dēļ nemanāmi ''uzlādē'' cilvēka organismu.

Odita Jēkabsone, pirms 9 gadiem :

Vai iemesls varetu but mans portativais dators?Tad kapec neuzlade citus?

Aigars Purvciemietis, pirms 9 gadiem :

Var jau būt,ka uzlādē arī citus,tikai atkal ir jautājums par katra organisma īpatnībām,noguruma pakāpes,fiziskā stāvokļa un citiem faktoriem. Nu piem. alkohols arī uz vienu un to pašu cilvēku dažādās situācijās iedarbojas dažādi.

Odita Jēkabsone, pirms 9 gadiem :

Viedoklus es uzklausiju,bet ko iesakat darit?Pie daktera tacu neiesi un neteiksi,ziniet es nepareizi uzladejos,padomas,ka jukusi.Varbut var ieteikt kadu labu izlades programmu?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.