Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Raitis

+41

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1107 skatījumi

Vai gulēt blakus rozetei nav kaitīgi?

Veselība » Cits

Pārvācāmais uz jaunu dzīvokli un tagad sanāk tur kur kur mēs guļam pie galvas ir rozete un esmu dzirdējis ka tās izdala elektromegnētisko starojumu. Dīvānu īsti nav kur citur novietot jo arī otrajā stūrī ir rozetes, varbūt kāds zin cik tas ir kaitīgi vai nekaitīgi un varbūt ir iespējams bloķēt to starojumu kaut ko pieliekot priekšā, jo tā rozete netiek lietota?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Mazi bērni ir jūtīgi uz elektromagnētiskajiem laukiem.Arī pie kontakta zīdainis tos uztver un tas nav labi.Nevar arī to nēsāt un rādīt kā mikrenē ēdiens gatavojas tur iekšā griežoties.Ja vadi ir krievu laiku,tad arī tiem nav nekādas iespējas,lai lauku bloķētu,jo tur jau jānāk ar folliju,kurš bloķē starus.Labi aizsargā kapars,redzēju,kad jaucu portatīvo laukā,tur no iekšpuses bija uzpūsta plānā slānī šī kapara krāsa.Ja jau lielāks lauks,tad domāju kad šis variants maz līdz,jo citur bija diezgan pabieza,ap 0,2 mm alumīnija follija.


http://www.lessemf.com/fabric.html

pirms 9 gadiem  

Raitis , pirms 9 gadiem :

Tad, teorētiski, ja es aptīšu tai rozetei apkārt folliju, tas varētu lidzēt?

Jānis Kalvis, pirms 9 gadiem :

Iespējams,bet ne līdz nullei.Katrai lietai vajag savu instrumentu,šajā gadījumā elektromagnētiskā lauka mērītāju,lai uzzinātu cik viņš ir dotajā brīdī un pēc pasākumu veikšanas.

http://www.termometri.lv/lv/81-elektromagntisk-lauka-mrtji

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Cerams guļamistabā TV nav un tālruni atstāj blakus istabā! Rozete pati par sevi nav nekāds milzu elektromegnētiskā lauka izstarotājs, tad jāsāk uztraukties arī par vadiem, kas līdz šai rozetei ved..

pirms 9 gadiem  

Raitis , pirms 9 gadiem :

TV nav, bet tā kā tas ir vienistabas dzīvoklis, dators un telefons atrodas istabā, telefonu cenšos turēt tālak kā metru no vietas kur es guļu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

EDITA Viļuma

+899

 
ir kaitīgi, starojums!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dina Bašķe

+1350

 

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.