Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 10

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1960 skatījumi

Jautājums, kā lai es atmetu smēķēšanu, man tas nekādīgi neizdodas :( HELP

Veselība » Cits

Es nevaru samazināt cigarešu skaitu, pīpēju vidēji 10 cigaretes dienā, bet ļoti gribu atmest.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (10)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Merry

+6073

 
Nu pirmkārt, kad sagribas smēķēt - paskaties uz pulksteni, uzņem pusstundu un tikai tad ej, un arvien paildzini to laiku starp, kad sagribas un kad aizej uzsmēķēt! pamazāk sāksi pierast pie ilgāka laika bez cigaretes un tad jau pavisam vairs neprasīsies, lēnām atradini savu organismu no nikotīna. Vēl iespēja tās nicorette. Ir iespējams atmest, protams to ļoti jāgrib pašai!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es atmetu tā, pa dienu nopirku mazo paciņu,pīpēju kopā ar draugu,vien vārdu sakot katram pa 5 cīgām,tad ap plkst. 19.00 vairs nebija ko pīpēt un pakaļ arī negājām,vakars pagrūts,taču nākošā dienā daudz vieglāk veikalā domāju pirkt vai nepirkt,tad izdomāju ka trakākais vakars un nakts jau garām :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Anna Radionova

+6872

 
Semenes,konfektes...

pirms 14 gadiem  

Līga Bērziņa, pirms 14 gadiem :

Un plus 10 liekie kilogrami- atkarība no sēmenēm un konfektēm :D un nervozitāte tāpat.... Neviena cigarešu aizstājdarbība nedrīkst kļūt par pieradumu savādāk pēc laika autors rakstīs "A kā jūs no tās graušanas tikāt vaļā "

Aļona Goļačenko!, pirms 14 gadiem :

Tad ieslēdzat mani kādā mīkstā istabiņā un kādu mēnesi.. :D

Signe Bondare, pirms 14 gadiem :

"A kā jūs no tās graušanas tikāt vaļā "
:D:D:D LAbs :D Tā smējos :D

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Līga Bērziņa

+4648

 
Taisnība to ir patiešām jāgrib..... pamēģini sev kaut ko foršu piesolīt par ietaupīto cigarešu naudu... Uzēd kādu augli kad gribas pīpēt.... man vienā jaukā dienā pārstāja prasīties nikotīns (pat īpaši necentos atmest) negribējās vairs un viss.... :) Nevajag censties otra dēļ... jācenšas sevis - savas labsajūtas un veselības dēļ. :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

A. L.

+7446

 
Atmetīsi tikai un vienīgi tad, kad Tu to tiešām vēlēsies. Zinu, ka tas ir grūti izdarāms, bet nereāli tas nav. Pats gan neesmu vēl atmetis, bet daudzi draugi to ir izdarījuši. Vienkārši piespiež ssevi un tagad jūtoties lieliski. Es nespēju to izdarīt, jo nespēju atrast gana labu motivāciju atmest - sevi pat pietiekami labu motivāciju neuzskatu. Jāatrod kāds, kurš būtu laba motivācija atmest. Tad tā otra dēļ arī censtos.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nopērc grāmatnīcā Karena grāmatu "Kā viegli atmest smēķēšanu". Zinu vairākus cilvēkus, kuriem šī grāmata palīdzēja.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Baiba Pavloviča

+1444

 
Ja ļoti grib, tad visu var... , bet ja nevar, tātad nemaz tik ļoti negrib...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
ir pierādīts zinātnizku pētījumu rezultātā, ka tie vīrieši vai sievietes, kuri cigareti izsmēķē pusstundas laikā pēc pamošanās un , nedod deis, vēl naktī, smēķēšanu nespēj atmest tik viegli kā pārējie. Zinātnieki apgalvo, ka šādi kaislīgie smēkētāji, kuri, skrienot uz rīta tualeti, ievelk dūmus knapi izkāpuši no gultas, bieži vien nespējot no tā tikt vaļā visas dzīves laikā. iemesls tam ir kaut kādas vielas asinīs, kas veidojas pēc smēķēšanas un esot ļoti bīstamas veselībai un to ļoti bojā.
Vislabākais veids, ko zinu es, izmērcēt visu paciņu pienā, cigaretes izaltēt un tad smēķēt cigaretes tik ilgi, kamēr paliek nelabi un cilvēks sāk vemt. Nežēlīgi, bet tikai tā daudzi ir spējuši no tā atteikties.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krista...:)

+3228

 
ir tada filma Alana Kāra metode...tur atspoguljo pipesanu no pavisam cita skatu punkta..un tur neviens nelasa morali..kad noskatisies, tad liksies ta pipesana pavisam smiekliga un nevajadziga...
un vel svarigi lai otrs cilveks tevi atbalsta, kad meginaju atmest 1.reizi bija tik gruti, kad draugs blakus pipeja..tas 2 min bija mokosas, tiklidz vins nodzesa cig., ta atkal viss o.k.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sāc lietot pareizu , pilnvērtīgu uzturu un smēķēšanu varēsi atmest daudz vieglāk.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.