Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ivo Isakovs

+10

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 781 skatījumi

Lauzts apakšstilba kauls- krakšķi

Veselība » Cits

Tātad, mazliet vairāk kā pirms divām nedēļām salauzu apakšstilba mazo kaulu. Rentgenā uzrādījās kad kauls nav spēcīgi nobīdījies, tikai maza šķemba. Pati lūzums bija šķembveidīgs, respektīvi kauls turējās kopā, tātad ķirurga iejaukšanās nebija vajadzīga. Kāju ieģipsēja. Pēc pāris dienām mājās sāku just, kad mazliet pakustoties gultā, var just tādus kā mazus krakšķus, dažreiz pat mazliet dzirdami. Pēc nedēļas biju uz kontrol rentgenu, un pēc tā uzreiz pie traumatologa. Traumatologs teica ka viss ir normāli, un ka vajag sākt mazliet trenēt kāju - staigāt ar kruķiem un uz traumētās kājas mazliet atbalstīties. Bet par ko es uztraucos, ir tas, kad jau pagājušas mazliet vairāk kā divas nedēļas, bet tie mazie krākšķi no apakšstilba vēl nav pazuduši... Man vajadzētu sākt uztraukties? Doties varbūt pie cita ārsta?....
Ceru ka kādam ir bijusi līdzīga problēma.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visas savas ārstēšanas problēmas ir jāaprunā ar savu ārstējošo ārstu, jūsu gadījumā traumatologu, vai arī ģimenes ārstu, pie kura jūs esat reģistrējies. Visticamāk, ka uztraukumam nav nekāda pamata, bet kvalificētu atbildi jums var sniegt tikai speciālists. Ja ģimenes ārsts uzskatīs, ka kaut kas nav tā kā tam vajadzētu būt pēc tam, kad būs jūs uzklausījis un apskatījis kāju, tad nosūtīs jūs vēlreiz pie traumatologa. Ēdiet ar kalciju bagātu uzturu, D vitamīns ir ļoti svarīgs, kaulu elastīguma un kustīguma atgūšana, apvienojumā ar regulāru vingrošanu, viss ātri sadzīs un novērsīsiet atkārtotu traumu riskus. D vitamīnu nelielās devās satur olas dzeltenums, aknas, vairākas zivis: tuncis, lasis, sardīnes, siļķes un skumbrijas, kā arī ar vitamīnu D bagātināti produkti: parastais un sojas piens, sulas un margarīns (ja vien tas norādīts uz iepakojuma).

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.