Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris Auzāns

+308

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1204 skatījumi

sāpes

Veselība » Cits

Droši vien kāds pasmaidīs, bet nekā smiekliga nav...
Jau ilgu laiku ir sāpes dibena labajā pusē. Pilnīgi tā, ka nevar pasēdēt. Kad stāvi vai ej- nekas, kā atsēdies vai atgulies- sākas pilnigas šaubas... Pilnīgi jākliedz no sāpēm. Naktīos pat gulēt nevar.
Aizgājupie ģimenes arsta. tas apskatijās- teica ka pilnīgi neko tur neredzot. Kritiena man arī nav bijis. Vienīgais, kas varētu but : es saņemu ļoti daudz šprices (3 menešu laikā: gandriz katru dienu (biju slimnīcā+ un + vēl reizi nedēļā)) un varbut no špricēm sāp, kaut gan ģimenes ārste saka ka no špricēm diebna lejas daļa nevar sapet.
Aizgāju pie dermataloga... tas ar plāta rokas, saka, nav viņa specialitāte. Tāpat aizgāja pie neirologa, tad arī nezin... saka viss izskatoties labi...
Internetā izlasiju stāstus, ka špricēšanas laikā ir iespējams (kaut arī dakteri to neatzīstot) ar šprici "uzdurties" nervam. tas esot ļoti sapigi, kas manā gadijumā ari tā ir...
varbut k;ads ieteiks ko vēl var darīt?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Visdrīzāk zāles nepilnīgi uzsūcoties, ap sevi veidojušas aseptisku iekaisumu un tas skāris kādu sēdes nerva zaru. Vēl zāles var būt 'iestrēgušas' starp muskuļa fascijām un tāpēc sāpēs, kamēr uzsūksies. Liec klāt kāposta lapu un vajadzētu pāriet. Vēl jau līdzētu tāda procedūra. kā sildīšana ar mikroviļņiem. Te nu nav domāta mikroviļņu krāsns :D. Šo procedūru var nozīmēt ārsts-rehabitologs.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

sisqo kid

+1351

 
Man reiz iešpricēja plecā kautkādu šķidrumu pret stingumkrampjiem, pēc kura man nepatīkami sāpēja roka veselu nedēļu.

pirms 8 gadiem  

Emīls Purviņš, pirms 8 gadiem :

Visiem sāp pēc šīm potēm rokas tas atkal esot normāli

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Var būt ,ka špricējot nolūzis adatas gals...? Padomju laikā par tādu variantu esmu dzirdējis ,bet vai tagad arī tās adatas tik trauslas? It kā muskulis pats pamazām izstumjot ārā un atliekot vien paņemt aiz adatas gala un izvilkt.
To man kādreiz stāstīja viena operāciju māsiņa.

pirms 8 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 8 gadiem :

Nedomāju, ka gals nolūza, bet zinu, ka bija gadījumi ar visai sīkām gan metāla, gan plastmasas skaidiņām, ko ārā ņēma operējot. Tas bija tajā laikā, kad ieviesās pirmās vienreiz lietojamās adatas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.