Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 574 skatījumi

Muskuli rokas

Veselība » Cits

Sveiki es skolā otrdien trenējos audzējot muskulus pie trenažiera un kantrīs aizmigu es pamodos uz stundas beigām kad zvans ver nebija noskanējis ver bija dažas minūtes līc zvanam un es laikam pārcentos jo visu nedēļu man sāp rokas kapēc vairāk sāp kleizā roka kad saloka un atloka a lapā tagad vairs nesāp kapēc???

Pirms 8 gadiem

Bet es tās sāpes varu paciest lapā arī drusku sāp bet kreisā vairāk

unknown (), pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Būtu jauki , ja uzrakstītu gramatiski pareizi , bet domu sapratu , lieta tāda , ja sāki nesen trenēties , tad sāc lēnām , jo muskuļi staipās un līdz ar to viņi ātri nevar atjaunoties , tāpēc pēc treniņa būtu labi kādu piena produktu apēst . Daudz reiz ir tā , ka Tu vari sastiept kādu muskuli un tas sāpēs ilgi , gadās arī tādas traumas , kas atspoguļojas ļoti ilgi , varbūt kaut ko ne tā izdarīji , labāk sāc ar viegliem treniņiem , mazāku svaru , un tā kāp uz augšu .

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

EDITA Viļuma

+899

 
nedrīkst pārpulēties!-)

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.