Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Evija

-30

 
  • 3

    Atbildes

  • -3 balsis
  • 607 skatījumi

Lūgums palīdzēt

Veselība » Cits

Sveiki! Ļoti bieži var redzēt cilvēkus, kas nonākuši situācijā, kad vajag palīdzēt. Es visu laiku esmu centusies tikt galā ar saviem spēkiem, bet šobrīd ir situācija, kad parādi tikai aug. Nesen radās iespēja uztaisīt acīm lāzeroperāciju, par cik redze nebija pārāk laba, tad nolēmu šo iespēju izmantot, diemžēl no saviem līdzekļiem to izdarīt nevarēju, tāpēc nācās aizņemties.
Ikdienā strādāju , tomēr saņemot algu visu samaksāt nesanāk, nekādas papildus peļņas iespējas arī nav.
Ir grūti, tāpēc vēlos lūgt palīdzību. Šobrīd nesamaksātā summa ir ap 300 eiro.
Saņemu minimālo algu, no kuras pēc daļējas rēķinu samaksas paliek apmēram 10 eiro no kuriem ir jāgādā pārtika visam mēnesim, kas protams ir diezgan grūti. Jūtot, ka veselības stāvoklis ikdienā paliek sliktāks, saņēmos beidzot lūgt palīdzību. Būšu ļoti pateicīga, ja kāds varēs kaut nedaudz palīdzēt. Sazināties var pa e-pastu evijakol@gmail.com un 22006122

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Ja gribi lai tev tic un rerāli palīdz, jāiet cits ceļš. Jāgriežas "Ziedot.lv", ja viņi akceptēs palīdzības nepieciešamību, būs arī palīdzība.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Izklausās pēc klasiskas krāpniecības shēmas. Vispirms potenciālie upuri tiek iežēlināti pastāstot bēdīgu atgadījumu, tad tiek pateikts, ka cilvēks ir slims, badā un veselības stāvoklis tikai pasliktinās, un tad tiek lūgts palīdzēt, kā var. Pat, ja mēs pieņemam, ka šis stāsts ir patiess, līdzīga un daudz sliktāka situācija ir tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju. Attēlā ir redzama jauna sieviete darba spējas vecumā, parāds ir tikai 300 eiro, kredītu optimizējot un apmaksas termiņu pagarinot bankā vairāku gadu garumā, ikmēneša maksājumus ir iespējams samazināt līdz dažiem desmitiem eiro mēnesī, kas ir pavelkams pat cilvēkam ar minimālo algu.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Lāzerkorekciju lētāk bija veikt Lietuvā, tur tā maksā 750 eiro. Rīgā zem 1000 neatrast. Otrkārt: jaunām sievietēm taisīt tādu nedrīkst taisīt. Žēl, ka tev to ārsts nepateica, vai internetā neizlasīji. Optimālais vecums ir 30-40 gadi. Tu zini, ka to drīkst taisīt tikai vienu reizi? Tagad dzemdēsi, redzi sabojāsi un tik un tā staigāsi ar brillēm.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.