Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1366 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ar nosūkšanu nekas nebūs līdzēts,ir jātaisa notekas.Bet ziņot jau var,vienīgi vai būs kāda jēga?Tad kad ir jāsakopj ietves,rudenī javāc lapas pie savas mājas,to gan pašvaldības zina kā uzraudzīt un aizrādīt.Bet tas ka cilvēkam gandrīz vajadzīga laiva,lai tiktu ārā no sētas,tas kaut kā vairs nevienam neinteresē.

pirms 14 gadiem  

Rihards Gailišs, pirms 14 gadiem :

Nu kurš tad tagad būvēs notekas ! Vnk peļķe ir milzīga. Ne cauri izbrist, ne apkārt apiet... pēc pirmajiem + grādiem jau brauca, divas mašīnas un sūca laukā... Tagad atkal palika silts..

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+1215

 
Rīgas pašvaldība aicina iedzīvotājus ziņot Satiksmes vadības centram par milzu peļķēm, kas var veidoties atkušņa dēļ un apgrūtināt satiksmi, portālu "Delfi" informēja pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Gaisa temperatūra sāk paaugstināties, un Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) prognozē, ka šīs nedēļas beigās gaiss Rīgā varētu sasilt līdz +10 grādiem, tomēr vietām iespējams neliels lietus vai slapjš sniegs, tāpēc dažviet uz ielām un tiltiem brauktuves var būt slidenas.

Kūstot sniegam, uz brauktuves un ietvēm pilsētā var veidoties peļķes, kas apgrūtina transportlīdzekļu un gājēju kustību. Par šādiem gadījumiem pašvaldība lūdz rīdziniekus informēt Satiksmes vadības centrupa bezmaksas informatīvo tālruni 80003600.

Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi sākuši lietus ūdens uztvērējaku tīrīšanu tajās ielās, kur ir lietus ūdens kanalizācijas sistēma. Nepieciešamības gadījumā ūdeni no peļķēm atsūknēs.
www.DELFI.lv

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Ziņo par netīrītām ielām:
Rīgas pašvaldības policija rpp@riga.lv

Rīgas Austrumu izpilddirekcijas Administratīvās inspekcijas nodaļas vadītājs (Centra rajons un Latgales priekšpilsēta) Uldis.Skujins@riga.lv

Rīgas Domes Ziemeļu rajona administratīvās inspekcijas nodaļas vadītāja Jeļena Demjaņenkova jelena.demjanenko@riga.lv

Zemgales priekšpilsētas izpilddirekcijas Administratīvās inspekcijas vadītājs Bruno Vrubļevskis bruno.vrublevskis@riga.lv
http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=14537
"Ziņojiet par slidenām ietvēm!"

Citur - pašvaldības komunālajam dienestam

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.