Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 904 skatījumi

Sveiki. Palīdziet, draugs brauc prom uz ārzemēm tpc grinu viņam uzdāvināt kko lai viņš zin ka viņš mums pietrūks. Nav ideju tpc help :D

Vide » Cits

Gribu zināt kādu ideju par kko no diy vai kkā tā uztaisīt viņam kko mīļu ;)

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

TheCherry♥

+131

 
Ustaisi bilzu kolazu ar milako cilveku foto, lietam ,kas vinam/vinai patik un ar daudz smukiem vardiem (bildites un viskautko var izgriest ari no zurnaliem) un ,kad paskatisies uzreiz atceresies jus. Ka tiesi ustaisit kolazu - panem kaut kadu ramiti un uztaisi to kolazu uz papira ramisa lieluma un ieliec ieksa ,ja gribi vel vairak pacensties tad vari izdekoret ramiti nokrasojot vai ka savadak. :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Patiesībā cikesmu novērojusi, ka tie kas esam izbraukuši baigi novērtē tās lietas ko var izmantot prakstiski ikdienā + uzraksts, ka Latvijā ir kāds kas viņu ļoti mīl! Pat vīrieši ir diezgan emocionāli šajā ziņā!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.