Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Un kādēļ, lai būtu vai nebūtu vajadzīgi? Padomājiet pati kāda ir attieksme pret imigrantiem un ne latviski runājošajiem Latvijā. Imigrants jebkurā valstī ir otrās šķiras cilvēks, it īpaši jau, ja tusējas savā kopienā, nemācās vietējo valodu un neintegrējas sabiedrībā. Cilvēki labi dzīvo arī Latvijā, ja kādam tas nav izdevies vai izglītība vai tās trūkums neļauj adekvāti nopelnīt, tad protams, vienmēr pastāv iespēja doties uz kādu ekonomiski attīstītāku valsti, kur minimālās stundas likmes ir augstākas, līdz ar to arī nopelnīt ir iespējams vairāk, taču atrēķinot visus izdevumus, tai skaitā, transportu, ēdināšanu, mājokļa īri un pāris lidojumus gadā uz Latviju un tas sausais atlikums būs gaužām līdzīgs Latvijas ienākumiem kādā lielākā pilsētā, tomēr savā dzimtenē.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uz šo jautājumu tu vari vislabāk atbildēt.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Anglija ir vieglaka dzive bet ne zelta, vieglaka tadiem kas izlepusi, lepni un parados lidz ausim...

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+4881

 
cik es saprotu, zelta dzīve ir tad, kad tu esi laimīgs vai vismaz tuvs laimīgam, nevis tad, ja tev ir vairāk naudas. un es neuzskatu, ka Anglijā ir zelta dzīve

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.