Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2411 skatījumi

Darbs Jūrmala

Ziņas un jaunumi » Cits

Kādam nav idejas, kur var iegūt darbu Jūrmalā - nepilngadīgie?

Vecums: 14 gadi (pabeigta 7.klase)
Vēlamā darba vieta: visa Jūrmala, pats dzīvoju Kauguros, bet arī Lielupe nebūs šķērslis, vienīgi, lai ar riteni var piebraukt. Der arī uz otru pusi - līdz Lapmežciemam.
Valodu zināšanas: latviešu un krievu - dzimtā, angļu - labi.
Papildus zināšanas (jeb hobiji/intereses, kuras padodās): informātika, programmēšana, matemātika.
Darāmais darbs: jebkāds (arī fizisks darbs kaulus nelauž).
Darba pieredze: Attalgotas darba pieredzes nav, bet ir ņemta dalība daudzos brīvprātīgā darba pasākumos, visāda veida darbiņi ir tikuši darīti.

Par darba atalgojumu, darba laiku, darba veidu u.c. lietām var vienoties.

Pirms 12 gadiem

p.s. Diemžēl, nesanāca ielikt sadaļā "Karjera un darbs", tāpēc pievienoju te. Atvainojos, par jautājuma neatbilstību tēmai!

unknown (Google), pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Vilnis

+4330

 

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Jā, bet te ir orientēts vairāk darbs pieaugušajiem, nevis nepilngadīgajiem.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu viegli nebūs droši vien... Vienīgais, ko varu iedomāties, kaut kādu saldējumu kaut kur pārdot. Vai kaut kā tā. Hujova tagad ir ar tiem darbiem. Pieauguši cilvēki ar izglītību ne vienmēr atrod, kur nu vēl 14-gadnieki.

Bet nu lai izdodas!

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Paldies par to pašu. :) Varbūt kādam citam ir kas sakāms?

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Kārlis Kokle

+61

 
Ļauj strādāt tiem kam ir ģimenes!

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Nevajag, lūdzu, sākt šo demagoģiju. Tikpat labi, tad arī pēc 20 gadiem varēs atrast iemeslu, kādēļ man nestrādāt. Katrs domā, dara ko var.

uldis ozoliņš, pirms 12 gadiem :

idiot, gribi teikt, ka 'unaunam' NAV ģimene??????

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Domāju, ka skolēnu darbi lielākoties jau ir sadalīti, vajadzēja pieteikties nedaudz ātrāk, jau agrā pavasarī, tad būtu bijusi iespēja pretendēt uz Nodarbinātības Valsts Aģentūras vakancēm skolēniem vasaras laikā. Atliek vienīgi pašam sākt nodarboties ar biznesu, palūdz vecākiem, lai nopērk tev ledus somu, ieej veikalā un nopērc saldējumu un vasaras karstajā dienās projām uz Jūrmalu, uzcenojums vismaz 100% un pa dienu nopelnīsi vairāk vēl nekā viens otrs pieaugušais.

pirms 12 gadiem  

Jānis Vilnis, pirms 12 gadiem :

Pilnīgi garām! Tā soma atmaksāsies kad vienam putnam aste ziedēs! Jāpierēķina transporta izdevumi,nepārdotais saldējums garšos tikai draugiem,protams-bez maksas! Dzīvoju Majoros,redzu reālo situāciju!

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Transporta izdevumu nav, jo zēns pārvietojas ar velosipēdu un karstā vasaras laikā apstaigājot cilvēkus, kas sauļojas pludmalē saldējumu, kas veikalā maksā 15 santīmi var droši pārdot par 50 santīmiem, ledus somu cena nav nemaz tik liela, to var palūgt nosponsorēt arī vecākiem un izmantot vairākus gadus.

Jānis Vilnis, pirms 12 gadiem :

Iepazīstini mani ar cilvēku,kas nopirka saldējumu par 15 santīmiem un pārdeva par 50-rubli dabūsi!

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Jūs laikam nekad neesat bijis Jūrmalā, iesaku kādreiz aizbraukt un pasauļoties, tad jūs redzēsiet kādas ir cenas par saldējumiem, kurus nēsā apkārt, Jūrmalas veikaliņos tas saldējums, kas Rīgā maksā 25 santīmus tiek tirgots par 50 santīmiem uz ielas, kas ved no Bulduru stacijas uz jūru un, ja vēlaties saldējumu iegādāties no tantes, kas staigā ar saldējumu kasti gar jūru, tad šāds saldējums vispār maksās 75 santīmus. Un viņai nav nedz ledus somas, tikai viena kaste ar saldējumiem, laiks ir

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

karsts un saldējumi tirgojas ļoti ātri, jo nepaspēj izkust.

Jānis Vilnis, pirms 12 gadiem :

Patika-''jūs laikam nekad neesat bijis Jūrmalā''! Jau rakstīju,dzīvoju Majoros un bišķi vairāk par pusgadsimtu! Saldējuma izplatīšanas bizness šeit ir cieši saistīts ar firmām,nekāda pašdarbība neatmaksāsies!

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Tādi cilvēki vienmēr būs, kas teiks tas nav izdevīgi, neatmaksāsies, nedari to, tā arī ir jūsu problēma! Tie kas grib pelnīt, tie pelna naudu ar jebkuru darbu un biznesu. Tas, ka daudzas firmas ar to nodarbojas jau ir pierādījums tam, ka šajā biznesā var nopelnīt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.