Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris

+9765

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1177 skatījumi

komentēšana ziņu portālā

Ziņas un jaunumi » Cits

vai tas neskaitās manu tiesiibu pārkāpums,ja ziņu portālā dažiem atļauj komentēt tikai reģistrējoties,bet lielai daļai ir atļauts nereģistrējoties,kādēļ man jācieš dēļ LMT vai kāda cita provaidera problēmām ar IP adresēm utt.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Komentēt anonīmi vispār būtu jāaizliedz, ja cilvēkam ir savs viedoklis, kuru tas vēlas paust, tad nu ir jābūt pietiekami drosmīgam, lai to paustu atklāti, nevis kā šobrīd liela sabiedrības daļa, kam nav ar ko nodarboties, nodarbojas ar citu viedokļu apstrīdēšanu, cilvēku apvainošanu, svešu rakstu tiražēšanu, savu politisko ambīciju sludināšanu, spamu izplatīšanu, utt. Ja šāda komentēšana tiktu liegta, interneta vide kļūtu daudz tīrāka un patīkamāka.

pirms 10 gadiem  

Māris, pirms 10 gadiem :

bet tad visiem vajag vienādus noteikumus

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Gan jau būs kāds pamatojums, kādēļ to darīt nav iespējams, privāti uzņēmumi drīkst cenzēt cilvēku ierakstus, tos dzēst, kā arī nodot šos ierakstus kopā ar IP adresēm valsts policijai, anonimitāte internetā ir tikai ilūzija.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Reku uzrakstīju iesniegumu ECT tavā vietā.
"A.God ECT, man aizliedz anonīmi ķengāties portāla komentāros, jūtos aizskarts un ierobežots. Par morālo kaitējumu vēlos kompensāciju 1 miljona eiro apmērā."

pirms 10 gadiem  

Ego , pirms 10 gadiem :

Diezgan loģiski - kāpēc gan tāda vēlme nereģistrēties un tur komentēt

Māris, pirms 10 gadiem :

jauki ka centies,bet ar tāda satura iesniegumu kompensāciju nedabūšu :s., es šeit uzdevu jautājumu par to - kādēļ 80% var komentēt nereģistrējušies bet dažiem ir jāreģistrējas un tas tikai Lmt IP mainiigo adrešu dēļ.,vai man jācieš no LMT neizdariibas un tvnet stiulbo šķirošanu tikai lai viņiem būtu ērtāka dziive?

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Kāpēc jau skaidroja Vārds Uzvārds. Bet tu tikai turpini cepties un citus saukāt par stulbiem :)
Es personīgi pilnībā atbalstu Tvnet praksi šajā gadījumā, Tvnetam nav jāskaidro kas tā par IP vai tas LMT vai skola vai internetkafejnīca, ja no tās nāk nekorekti komentāri, tad nevis liedzam šai IP vispār komentēt, bet dodam iespēju komentēt tiem kuri identificējas.
Par otru daļu, nekur nav noteikts, ka katram interneta klientam vajag unikālu IP adresi, vismaz pagaidām.

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Ja nepatīk, maini interneta pakalpojuma sniedzēju, vai iegādājies proxy.

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Tīri tehniski IP adreses ir ierobežots resurss, kura populārāka versija šobrīd ir izsmelta, vairāk IP adrešu praktiski nav. Bet nekas drīz jau ieviesīs jauno versiju, un tad katrai iekārtai būs sava unikāla adrese un atkal varēsi bļaut, bet jau savādāk, ka tevi izseko un Tvnet zin ka raksti komentāru no leduskapja.

Māris, pirms 10 gadiem :

demagoģija :), nevis tādēļ liedz ka nobanota kādreiz IP,bet tādēļ ka LMT ir visu laiku mainiigas IP adreses,un ar pārkāpumu izdariišanu no komentētāju puses te nav nekāda sakara,tikai tvnet grib mieriigi snaust un lai nekas netraucē viņu mieru,proxy izmantot ,tur jau arii es jautāju- kādēļ man jācieš?,es gribu kā visi kuri maksā par internetu ,izmantot vienliidziigi viņu ar visiem., redzi,visas nebūšanas sākas visās jomās ar to ka pastāv šāds tiesiskais nihilisms,un cilvēki to pieņem

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Skaidrs, tu esi no tiem kuri Satversmes 100.pantu izrauj ārpus konteksta un tas ir vienīgais bauslis.
Es, piemēram, dzīves lietu kārtību saprotu savādāk un man 94. un 95. pants ir svarīgāki, un tikai izejot no tiem es kā personu varu izteikties 100.panta "rāmjos" par citiem.
Es, identificējot sevi, varu izteikt savu brīvo viedokli par citiem nepārkāpjot viņu tiesības un godu un neredzu nekādu diskrimināciju vai līdztiesības pārkāpumu.

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Jautājums nav vienozīmīgs un ne likumiem ne cilvēkiem nav tūkstošiem gadu pieredzes, bet Tvnet piedāvātais mehānisms nodrošina gan iespēju aizsargāt citu personu cieņu un godu gan dod iespēju brīvi izteikties.
Ja būtu tehniski iespējams citu goda aizskārējus ātri atrast un sodīt, tad noteikti šāda sistēma nebūtu nepieciešama, bet, aizsargāt citus ir tikpat svarīgi kā dot iespēju brīvi izteikties.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Saku vēlreiz - tur nav nekāda sakara ar provaideri - kāds, kuram iepriekš bijusi izdalīta tava IP adrese, ir dabūjis tajā portālā banu.

pirms 10 gadiem  

Māris, pirms 10 gadiem :

paga,tu mani sajauci ar Juri Svalbi,viņam bija jaut. par nobloķēšanu,bet es jautāju kādēļ vienai daļai ir jāreģistrējas lai komentētu :)

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Saki, kurā portālā spiež reģistrēties, lai komentētu? Manuprāt tieši augšminētais iemesls - kāds dabūjis banu no tavas IP, un tādēļ tagad tavai IP adresei prasa reģistrāciju.

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

P.S. ziņu portāli, tāpat kā jebkurš cits saits, ir privāta infrastruktūra - ko īpašnieks grib, to ļauj. Ja kaut kas lietotājam nepatīk, var iet dillēs. Tā vienmēr ir bijis, un vienmēr tā būs.

Māris, pirms 10 gadiem :

tvnet dažiem liek reģistrēties lai varētu komentēt,bet lielākā daļa taču komentē nereģistrējušies., ja izbano IP saprotu,bet LMT tās IP visu laiku mainās un manšķiet ka tādēļ tvnet liek re'ģistrēties,bet vaitad tas nav manu tiesiibu ierobežojums,? visi citi var , bet dažiem jāreģistrējas

Māris, pirms 10 gadiem :

bet ja man ir privātā ēstuve piemēram,es taču nedriikstu šķirot cilvēkus ,visi ir jāielaiž kuri nepārkāpj sabiedrisko kārtiibu un likumus

Ego , pirms 10 gadiem :

Tomēr dažiem arī privātās ēstuvēs liek uzrādīt personu apliecinošus dokumentus

Māris, pirms 10 gadiem :

Ego,- likt jau varbūt liek,nezinu,bet likumiigi tas jau nu gan nava

Ego , pirms 10 gadiem :

Tev tāds stipri nepareizs priekšstats par likumīgumu un tiesībām.
Nelikumīgi ir šmigu nepilngadīgiem liet, nevis dokumentus pirms tam prasīt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.