Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

evija jaunzeme

+634

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1451 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
filmās parasti personāls meklē slepkavu

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas ir atkarīgs no aviolīnijas un konkrētās situācijas, jo neviena situācija nav līdzīga. Lidojuma laikā visus lēmumus pieņem lidmašīnas kapteinis. Ja kāds pasažieris lidojuma laikā nomirst, tad teorētiski lidmašīnas kapteinim ir jāpieņem lēmums nosēdināt lidmašīna tuvākajā lidostā un mirušais ir no lidmašīnas jāizsēdina. Diemžēl, ne vienmēr tas ir iespējams, jo, pirmkārt, lidmašīna var atrasties virs okeāna un tuvākā lidosta var būt vairāku stundu lidojumā. Otrkārt, mirusī persona var būt citas valsts pilsonis, uz kuru šī persona dodas ar savu pavadoni un pēc personības noskaidrošanas un pavadoņa lūguma, lidmašīnas kapteinis var pieņemt lēmumu nepārtraukt lidojumu un nogādāt pasažieri dzimtenē. Pie tam ir svarīga arī aviolīnijas nostāja šajā jautājumā, jo nosēšanās pieprsījums citā lidostā aviolīnijai var izmaksāt daudzus tūkstošus dolāru, līdz ar to aviolīniju vadība var būt pret jebkādu nosēšanos citās lidostās un kapteinis neriskēs zaudēt prēmijas un piemaksas.

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Pie tam arī cilvēka nāve mēdz būt dažāda, tai skaitā tāda, ka pasažiera nāve tiekmkonstatēta tikai pēc atlidošanas un nosēšanās vai arī tāda, par ko neviens pasažieris neuzzina un lidmašīnas apkalpe dara visu, lai neviens par to arī neuzzinātu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pterodaktils

+923

 
Laikam izmet no lidenes. Patiesībā nogādā uz zemes.

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Tavs džeks taisās lidojumā?

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Vēl ir versija, ka mēģina atdzīvināt.

evija jaunzeme, pirms 14 gadiem :

isteniba patiesiba ir tada, ka mirusais pasazieris tiek apsegts un piespradzets, lai parejie domatu ka vins vienkarsi gul. nekur ipasi lidmasina nesezas lai speciali atstatu miruso, tas tiek nogadats celojuma galamerki, kur to sagaida ambulance....

evija jaunzeme, pirms 14 gadiem :

mans puisis lido katru otro dienu, un loti cerams es drizuma ari darisu to pasu.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Tas bija vienkārši atjautības uzdevums? Un ja blakus lido sieva, kura histēriski kliedz, lai viņu laiž ārā, jo mantojusi 200 000$? Ko tad - arī viņu piesedz ar deķīti?

evija jaunzeme, pirms 14 gadiem :

:) ta ka es pati par kaut ko tadu nebiju agrak iedomajusies, man bija interesanti ko citi doma:) sieva saja gadijuma tiek nosedinata talakaa izoletaa vietaa, piem. biznesa klasee, ja tur nav daudz cilveku, un parasti nav, un,protams, vinai tiek iebaroti nervus nomierinosi lidzekli... bet parejiem pasazieriem tiek iestastitas pasacinjas par bailem no augstuma un no ta izrietosajam histerijas lekmem...vai ari kas cits ticams, ja stjuartiem labi fantazija strada:)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.