Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Krizantēma

+2509

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2846 skatījumi

Ekstrasensi vai muļķu ķērāji? Kā tur ir?

Zinātne » Cits

nesaprotu, vai tie ir ideāli psihologi, kuri uz labu laimi min, un ja uztrāpa pareizi, tad tik muld tālāk, vai tiešām var būt saziņa ar viņpasauli?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Par to, ka 10% ir tikai ticami ekstrasensi zinu arī no savas pieredzes- to pētīju 5-6 gadus un dragiem.lv ir domubiedru grupa - Lietas, kas mums liekas neizprotamas- kur no paša sākuma bija ievirze uz parapsiholoģiju. Pa šiem gadiem ļoti daudzi redzēti tādi, kas tēlo to , kas nav- izliekas un tikai 10% no tiem tiešām ir ar spējām, dotībām. Un visbiežāk- tiem kam ir spējas, tie mazāk sevi reklamē. Tiem, kam mazāk spēju- tie vairāk reklamē, vairāk runā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Visbiežāk daudzi gribētu sevi saukt par ekstrasensiem + labi nopelnīt naudiņu- tāpēc rodas tik daudz to viltus ekstrasensu. Viņš var samācīties kādus rituālus un nezinātājam tas izskatīsies kaut kas vov. Piemēram kāršu likšana + ūdens iesvētīšana un tad sola, ka būs vesels- no manas pieredzes :)

Ja tā godīgi- cik pats esmu saskāries ar ekstrasensiem- kādi 10% ir ticami, tādi kuros var klausīties, pārējie tikai naudu grib + grib tēlot, ka viņi kaut ko spēj. Paši redzam ekstrasensu cīņās, ka tāds īsts ekstrasens vienmēr paliek tikai 1-2 no 10.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
ir lietas ,kuras cilvēki nekādīgi nevar izpētīt. uz mēnesi lidot, un uz marsu zondes laist mēs varam , bet izpētīt ,kas paši par radījumiem , nevaram. kaut vai intuīcija, kā to izskaidrot. citiem tā ir vnk apbrīnojama.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Tiem kas sevi uzskata par ekstrasensiem piemīt kādas spējas, vismaz tie ir psihologi un pie reizes māk izmānīt naudu, bet labi, ja kāds procents no tiem var noteikt ko vairāk, lai to nevarētu uzskatīt par nejaušu uzminēšanu. Jau Krievijas ekstrasensu cīņās var redzēt, ka katru gadu izvēlas 10 ekstrasensus, no kuriem trim vai četriem ir tiešām apbrīnojamas spējas, bet pārējiem ir visai viduvējas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Ekstrasensi ir tie, kas informāciju iegūst ārpus sajūtām (extra sensus).
Tie, kas spēj nolasīt informāciju no citas apziņas, t.sk. no to zemapziņas, nav īsti estrasensi, un saucami par parapsihologiem, medijiem, spiritistiem.


3) ir tādi, kas informāciju nolasa no nezin kā, un šie ir

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Latvijā vispārībā ir labi ja pieci īsti ekstrasensi,pārejie ir tikai psihologi un lielākā daļa naudas kāsēji.liela daļa naudas kāsēji prot manipulēt ar dvēseles spoguli un tapec mēdz pateikt par dažādiem notikumiem pagājušiem,bet par pārejo nav ne mazākās sajēgas pat ko dara.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.