Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 791 skatījumi

Word dokuments pazūd

Zinātne » Cits

Kas tā pa lietu, ka es lejupielādēju Word dokumentu. Sāku lasīt un jau pēc mirkļa man dokuments pazūd. Viņš nesaglabājās un visu laiku ar dažādiem laika intervāliem ( līdz 3 minūtēm) aizver dokumentu. Kas vainas?
Tad labajā pusē parādās šāds teksts: Word has recovered the following files. Save the ones you wish to keep.
Vai vaina ir manā datorā? Negribu, lai būtu tā, ka es kaut ko svarīgu rakstu un pēkšņi viss pazūstu viss darbs būtu veltīgi!
Paldies par atsaucību.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Ja tas Office Tev ir vilkts kaut kur no torentiem, tad nav nekāds brīnums - tur visādus pigorus var sagaidīt. Bet ja normāli pirkts, tad vaina būs failu sistēmā - kaut kas sagājis tūtā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
mistikas notiek datorā biežāk nekā filmās. Bet ja pa lietu, tad kaut kas nedzirdēts. Man ar muteri bija līdzīgi ka viņai zuda dokumenti arī word. Bet visa fīča bija tur, ka viņa lejuplādējot word dokumentus, tie pēc noklusējuma saglabājās downloads mapē, bet viņa viņus meklēja documents mapē. Ar tevi vienkārši ir kaut kas analoģisks, pats tiec skaidrībā. Jo nemēdz būt tā, ka word dokumentiem piemīt maģisks spēks bez atsevišķiem komponentiem.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.