Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Emlija

+62

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 924 skatījumi

palīdziet pārtulkot teksts no krieva uz latviešu valodu! Būšu ļoti pateicīga! Bet ne izmantojiet tulki lūdzu ) :*

Zinātne » Cits

Обычно в школе я больше всего наверное смеюсь. Когда я прихожу в школу, и вижу что моя подруга в школе, я радуюсь. Мы с Сашей обычно разговарием на разные, смешные истории. И становится так радостно на душе. Мы вспоминаем хорошие, смешные моменты в нашей жизни и рассказываем друг другу, иногда мы смеёмся так что нас не остановить, ведь смех продливает жизнь.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Parasti skolā es visvairāk smejos. Kad atnāku uz skolu, redzu, ka arī mana draudzene ir skolā un mani tas iepriecina. Mēs ar Sašu parasti runājam par dažādām tēmām, stāstam smieklīgus stāstus/atgadījumus. Un sirdī kļūst tik patīkami. Mēs atceramies labos, smieklīgos atgadījumus mūsu dzīvē un par to viens otram stāstam, dažreiz pat smejamies tik aizrautīgi, ka nekas mūs nevar apstādināt, jo smiekli taču paildzina dzīvi.

Ķipa tovo. Noteikti dažas vietas var labāk iztulkot, bet visā visumā pats teksts ir diezgan tizls. (:

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.