Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 526 skatījumi

Kads var palidzet partulkot nelielu tekstu no latviesu valodas uz vacu valodu ?

Zinātne » Cits

Pirms 9 gadiem

Teksts ir sads: Ara bija labs laiks, spideja saulite un bija silti. Artis aizgaja ar draugiem skeitot. Anna iepazinas ar Juri, kurs bija vinas jaunis kaimins. Juris uzaicinaja Annu pie sevis un paradija savu muzikas disku kolekciju. Anna bija sajusminata par to cik daudz dazadu dziksu ir Jurim. Visu vakaru Anna kopa ar Juri klausijas muziku, dzera teju un eda kuku.

Inga Kerubiņa, pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Edgars Dūmiņš

+1339

 
Draußen hatten eine gute Zeit, die Sonne schien und es war warm. Artis ging mit Freunden skaten. Anna nahm Juri, die ihre neuen Nachbarn war. Juris eingeladen Anna zu sich selbst und zeigte seine Musik-CD-Sammlung. Anna war begeistert darüber, wie viele verschiedene Denim ist Juris. Der ganze Abend zusammen mit Juri Anna hörte Musik, tranken Tee und aßen Kuchen.

pirms 9 gadiem  

Inga Kerubiņa, pirms 9 gadiem :

Liels, liels paldies !

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.