Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 764 skatījumi

ka atgaisot pakalejas bremzes?

Auto un transports » BMW

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nez kādu ķimiju te gudro....

Vienmer esmu pacelis ar domkratu, ataisījis to atgaisotāju uz cilindra, kamēr otrs cilvēks paspiež bremzi līdz galam vismaz 2 reizes vai kamēr eļļa sāk konstanti bez gaisa burbuļiem nākt laukā, tad aizskrūvēju, atkal cilvēks paspaida bremzi kamēr uzkačā sistēmu, tad attaisu vēlreiz un vēlreiz process tādspats ja nu kaut kas no gaisa sistēmā ir palicies... skrūvēju ciet.
paceļu otru pusi un daru to pašu...
Viss čikiniekā! No mušas nevajag pūst ziloni majas apstākļos.... tas servisā vajag skraidīt baltos cimdiņos un iekasēt 3 ciparu summu pirms komata. ;)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Odita Jēkabsone

+1374

 
Uzbrauciet uz estekades,ar 10 atsledzinu nedaudz atskruve pie bremzu cilindra lai sak nakt gaiss,lidz paradas ella,vajag paligu,kas nospiez bremzu pedali-papumpe.Galvenajam cilindram,kur lej ellu,limeni jabut nonemtam vacinam-taa atgaiso katru riteni.

pirms 10 gadiem  

Oto , pirms 10 gadiem :

tik tāds sīkums, ka pedāli nedrīkst spaidīt kamēr nipelis ir atskrūvēts. Aizgriež ciet, liek palīgam papumpēt un turēt, un tikai tad atgriež vaļā. Atkārto tik reizes kamēr tek tīrs šķidrums bez burbuļiem. Ja bremžu šķidrums sistēmā nav ilgi mainīts vai nav zināms kad mainīts, tad ieteiktu to pie reizes nomainīt pilnībā atgaisojot visu riteņu bremzes. Nenomainot bremžu šķidrumu reizi 2-3 gados tas uzsūc mitrumu un ne tikai sliktāk pilda funkciju, bet arī pastiprināti korodē bremžu šļauciņas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.