Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 857 skatījumi

BMW 520 nelec kad silts.

Auto un transports » BMW

Lieta tāda ka dzinējam uzsilstot tas mēdz griezt pa "tukšo" . Pastāv, atdziest nedaudz un lec uz pus apgrieziena. Karstam ilgāk griežot arī mēdz pielekt. Auto ir BMW 520 e39. Dzinējs m52 b20. Sveces tikko mainītas jaunas.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Man itkā ir tāda pati mašina tikai ar 2.5L dzinēju/ benzīns /, bet nekad nav gadījies ,ka uzsilis motors nepielektu.Man pat grūti iedomāties ,kas izmainās motoram uzsilstot, ka tas neļauj iedarbināt...
Varbūt šo jautājumu vajag uzdot Draugos BMW domubiedru grupā? Tur tomēr vairāk galvu kopā un kādam būs ,kas līdzīgs gadījies.
Grūti iedarbināt ,ja ir problēmas ar kloķvārpstas vai sadales vārpstas apgriezienu devējiem, bet parasti , kad motors ir silts tas tomēr pielec vieglāk arī ar bojātiem devējiem.
Vai tik nebūs jādodas uz diagnostiku.Tai vajadzētu ko parādīt.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Vilnis

+4330

 
Izskatās--pietrūkt gaisa degvielas maisījumam. Gaisa filtru šajā gadsimtā esi mainījis? Degvielas patēriņš nepārsniedz normu? Izskrūvē vienu sveci un apskati-vajag būt elektrodiem brūniem,nevis izskatīties pēc netīrīta skursteņa iekšpuses!

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.